Ce bunatati a pregatit mama lui Bogdan de la Exatlon pentru venirea lui in tara

Ce bunatati a pregatit mama lui Bogdan de la Exatlon pentru venirea lui in tara
Ce bunatati a pregatit mama lui Bogdan de la Exatlon pentru venirea lui in tara

Mama lui Bogdan de la Exatlon a pregatit pentru fiul ei toate preparatele lui preferate.

Zi mare, ieri, in familia lui Bogdan Mardale de la Exatlon. Concurentul, primul care a cerut sa iasa din competitie de bunavoie, a revenit in tara si a fost asteptat la aeroport de familie, de mama, tatal, fratele si o mica parte din prietenii sai.

Cu ochii in lacrimi si frecandu-si mainile intre ele, semn care trada emotiile puternice, mama lui Bogdan de la Exatlon a dezvaluit cat de grea i s-a parut perioada in care fiul sau s-a aflat in Republica Dominicana, la cel mai tare reality show al momentului-  Exatlon.

“Ca orice mama. Am plans pentru el in fiecare zi, iar cand s-a lovit la nas am cazut in genunchi. Ne-am pregatit si i-am gatit. Pe primul plan i-am gatit cheesecake, preferatul lui, pentru ca sunt sigura ca si-l doreste. Amfacut si pui la cuptor, piept de pui la cuptor, frigarui de pui si rulouri tot de pui. Nu stiu daca o sa dam o petrecere, depinde ce isi doreste el sa faca: daca vrea sa se odihneasca, daca vrea sa petreaca cu prietenii.

Eu cred ca cel mai important este un dus”, a spus mama lui Bogdan de la Exatlon.

Dupa ce a insirat ce bunatati a pregatit pentru venirea lui in tara, mama lui Bogdan ne-a marturisit ca daca i-ar fi auzit vocea fiului ei si ar fi putut sa vorbeasca cu el la telefon, perioada ar fi fost mai usor de trecut.

“N-am mai vorbit cu el de pe data de 2 ianuarie. Nu vreti sa stiti de ce sunt in halul asta. Una este sa vorbesti macar o data pe saptamana si sa-ti spuna copilul: sunt bine, stai lunistita! Si alta cand nu ai cu cu cine sa vorbesti. Sa astept sambata, duminica, lunea si ziua de marti ora 20:00? Sa intri pe youtube sa vezi ce zice fiecare…A fost greu!”, a spus mama lui Bogdan pentru kfetele.ro.

 

Desi fiul ei are 26 de ani, mama stie clar ca daca pe viitor bogdan o doreasca sa se inscrie intr-un concurs de acest fel, ea o sa se impotriveasca.

“Nu, nu-l mai las. Sper sa nu planga acum cand o sa ma vada. Sa fie barbat! Noi aveam voie ca suntem femei. Am incercat sa nu imi cresc copilul asa mamos, pentru ca dupa aia o sa se casatoreasca si nu vreau sa ma injure (n.r.:nora)”

, a declarat mama lui Bogdan de la Exatlon.

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Exatlon - Bogdan s-a intors acasa: „Nu exista premiu care sa egaleze bucuria de a fi alaturi de familia mea!”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

RECORD la Exatlon. Ce a reusit sa faca Stefan in 44 de secunde?

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies