Ce avantaje extraordinare îți poate oferi un job în cadrul unui studio de videochat de top?


Ce avantaje extraordinare îți poate oferi un job în cadrul unui studio de videochat de top?

În România există nu mai puțin de 2000 de studiouri de videochat, fiecare dintre ele oferind anumite avantaje modelelor care lucrează în cadrul lor.


In articol:

Există însă mari diferențe între lucrurile pe care le poți obține de la un studio profesional în comparație cu unul oarecare. Iată care sunt cele mai importante detalii în funcție de care poți decide dacă studioul pe care îl ai în vedere este unul excepțional sau unul obișnuit.

 

Cum recunoști un studio profesional de videochat?

 

Primul lucru prin care se remarcă studiourile de videochat profesionale este nivelul venitului minim garantat. În timp ce majoritate studiourilor din România promit modelelor lor venituri de aproximativ 3500- 4000 de lei, puțin peste venitul mediu net din țara noastră, un studio de top precum Studio One oferă un venit garantat de nu mai puțin de 7500 de lei, aproape dublu decât studiourile obișnuite.

 

De asemenea, îți poți da seama de cât de bun este un studio de videochat după accentul pe care îl pune pe experiența angajatelor sale. Nu este obligatoriu să mai fi lucrat ca model de videochat în trecut pentru a te putea angaja la un studio bun, dar cel puțin trebuie să fii dispusă să înveți și să evoluezi.

 

La Studio One, pentru a învăța rapid tot ce ai de făcut în calitate de model de videochat, colaborezi cu un trainer cu experiență în domeniu care îți explică toți pașii esențiali pe care trebuie să-i parcurgi. Aceste lecții le poți privi ca pe o scurtătură în evoluția ta, pornind astfel nu de la 0, ci de la 1 în cariera ta de model.

 

Nu în ultimul rând, îți poți da seama de valoarea unui studio de videochat și după tehnologia de care acesta dispune. Atunci când mergi la un interviu pentru a obține un job videochat, ar trebui ca înainte de semnarea contractului de angajare să ți se facă și un tur al studioului pentru a-ți da seama de tot ce are acesta de oferit.

 

Cum arată stilul de viață al unui model care se angajează din start la un studio bun?

 

Ca model de videochat poți lucra chiar și de acasă. La ora actuală există o mulțime de platforme de videochat și aplicații unde te înscrii și poți intra în legătură cu persoane care vor să vorbească cu tine și să te plătească pentru timpul pe care i-l oferi. Însă nu este practic și mai ales, nici simplu din punct de vedere legal.

 

Dacă pe de altă parte te angajezi încă de la început la un studio profesional, beneficiezi de asigurare medicală, concedii plătite și toate celelalte avantaje pe care le au toți angajații din România. De asemenea, lucrând într-un astfel de mediu și obținând veniturile pe care le-am menționat mai sus, nivelul tău de trai și stilul de viață se pot îmbunătăți foarte rapid.

 

Ca model de videochat la Studi One de exemplu, ești ajutată încă din primele luni de la semnarea contractului să-ți perfecționezi aptitudinile de comunicare în limba engleză, să-ți faci operații estetice dacă consideri că există ceva pe care vrei să-l îmbunătățești la imaginea ta și chiar să-ți cumperi un automobil în leasing.

 

De asemenea, dacă vii din provincie, ca angajată la acest studio ți se oferă o cazare foarte convenabilă și practică astfel încât să nu duci lipsă de nimic și în funcție de performanțe, în doar un an de la angajare, îți poți cumpăra chiar și primul apartament.

 

Nu în ultimul rând, când vorbim de concedii plătite în cadrul unui studio de videochat de asemenea nivel, nu ne referim doar la un simplu sejur pe litoralul românesc sau la munte, ci vacanțe în cele mai exotice insule din lume, unde să te bronzezi la soare și să-ți încarci bateriile pentru a reveni cu un look nou, forțe proaspete și mai multă inspirație la birou.

 

În linii mari, așa arată stilul de viață al unui model de videochat care alege din start studioul potrivit. De aceea te sfătuim și pe tine ca în cazul în care te-ai hotărât să faci un astfel de pas, să te informezi și să alegi cu înțelepciune!


Abonează-te pe

Citește și:

Minodora, îngenuncheată de durere după moartea mamei sale „A fost bolnavă, nu a mai rezistat”

Acum se bat, dar înainte se pozau nud! Poze interzise cu foștii soți Reghecampf

Nicoleta Dragne, însărcinată pentru a doua oară

”Legea nu își face cum ar trebui treaba." Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ajuns la poliție după ce s-au luat la bătaie

„Aceste lucruri acasă sunt imposibil de făcut” Condițiile în care trăiește mama Oanei Roman în azil

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei
Ultimele clipe din viața Alexandrei Măceșanu. Gheorghe Dincă a recunoscut tot
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri