Ce au făcut Connect-R și Misha, în prima zi de școală a fiicei lor: „Să fii curajoasă”


Cei doi artiști i-au uimit pe fanii lor luni. Cum au fost surprinși cei doi artiști, la mai bine de trei ani de la divorțul care a avut loc în mare secret.


In articol:

Misha și Connect-R au luat pe toată lumea prin surprindere atunci când au anunțat că nu mai formează un cuplu. Cei doi au ascuns mai bine de un an că lucrurile nu mai merg între ei, însă au decis să fie o adevărată familie de dragul fiicei lor, Maya.

Cei doi și-au luat în serios rolul de părinți, și, deși sunt divorțați de trei ani, Connect-R și Misha au format o adevărată echipă luni, de dragul fetiței lor care a început școala. Cei doi artiști au fost surprinși împreună în prima zi de școală a Mayei, ca și cum ar fi o adevărată familie.

Citeste si: Misha, adevărul despre despărțirea de Connect-R: „Cea mai mare lecție pe care am învățat-o...”

Misha a postat și ea câteva fotografii alături de Maya și a scris și un mesaj public de încurajare pentru fetiță. “Prima zi de școală! Mult succes, Maya! Să fii curajoasă, înțeleaptă și să ai mereu încredere în tine. Te Iubesc!”, a scris Misha pe pagina sa de Instagram pentru fiica sa.

Connect-R și Misha
Connect-R și Misha, împreună cu fetița lor[Sursa foto: Instagram]

Chiar dacă presa și fanii i-au împăcat de mai multe ori pe Connect-R și pe Misha, cei doi au rămas doar buni prieteni. Pentru fetița lor, cei doi au mers de multe ori în vacanță. De la anunțul despărțirii, nici Misha și nici Connect-R nu au fost surprinși în preajma altei persoane.

Mesajul lui Connect-R despre viața sa

Recent, Connect-R le-a făcut fanilor mărturisiri uluitoare. El a vorbit despre dezamăgiri, despre sacrificiile făcute pentru persoanele dragi, inclusiv pentru mama fetiței sale, Misha.

Citeste si: Tragedie în familia lui Connect-R: „Am mai avut un copil care a murit...”

„Tu cine ești? M-am întrebat de multe ori: «Ești artistul sau ești omul?». Și am găsit un răspuns care să mulțumească pe toată lumea. Sunt și artistul dar și omul, doar că mi-am dat seama că, dacă continui să mă identific prea mult cu artistul, risc sa fiu dezamăgit.

Când tinerețea va trece, când cariera va apune, ce voi face? Voi îngropa jumătate din mine? Și atunci am zis: «Nu dom’le, eu sunt Omul!».

Dar, în viziunea mea omul era= Eu, însurat, Eu, tată, Eu, cel ce a reușit în viață, Eu, cel ce am adunat bani, respect, recunoștință. Păi și dacă divorțezi, ce o să zică lumea?!? Și când va crește cea mică, eu nu voi mai fi tată și dacă pierd toți banii pe care i-am strâns? Implicit, nu mă mai învârt în cercurile înalte ale societății. Dacă ajung înapoi la munca de jos, ce va spune lumea? Că nu mai sunt om? Nu, nu, nu e bine!

Panică, teamă, anxietate, toate peste mine! De ce? Pentru că mă identificam prea mult cu ce cred ceilalți, cu, cum eram văzut de ceilalți. Practic, eram obsedat de mine. Până într-o zi, când s-a întâmplat o minune. Ca o serendipitate, nimic programat! O zi în care începând cu prima oră a dimineții și terminând cu ultima, a serii, am fost în slujba celorlati: de la copil, soră, mama copilului, (fosta soție 🙂), tată, prieteni și terminând cu un fan, care mi-a cerut sfatul într-o problemă de ale lui. Seara, înainte de somn, mi-am dat seama că ziua trecuse fără niciun stres 😉, pentru că nu mă mai gândisem la mine, ci doar la ceilalți. N-am mai fost nici Artistul și nici omul, ci doar servitorul. Următoarea zi, a fost una de exceptie, Universul întorcându-mi toate serviciile!

Citeste si: Misha a recunoscut ce se întâmplă între ea și Connect-R: „A mai rămas peste noapte...”

Citeste si: Misha a recunoscut ce se întâmplă între ea și Connect-R: „A mai rămas peste noapte...”

So… Poți pierde cariera, poți pierde ce ai adunat, poți pierde statutul social dar un singur lucru nu-ți poate fi luat, și anume: «Ceea ce poți fi pentru și în slujba celuilalt» și asta n-are treabă nici cu felul în care te îmbraci, nici cine ești sau cum ești văzut în societate, nici cu câți bani ai, ci doar cu o inimă care nu a fost câștigată ci primită gratis din partea Universului! Deci ce ați primit în dar, în dar să dați și Cerul vă va umple din nou!!! Eu sunt ceea ce dau, nu ceea ce iau!!! – «Dar, când mi‑e teamă, mă voi încrede în Tine». ‭Psalmii‬ ‭56:3‬ ‭NTR” este mesajul scris de Connect-R pe contul său oficial Facebook, dar și pe cel de Instagram.


Abonează-te pe

Citește și:

Șoc în showbiz! Connect-R se luptă cu o boală extrem de grea. Nimeni nu a știut!

Fulgy și-a făcut IUBITĂ la Spitalul de Psihiatrie! Incredibil cum a agățat-o!

Misha, adevărul despre despărțirea de Connect-R: „Cea mai mare lecție pe care am învățat-o...”

Misha a recunoscut ce se întâmplă între ea și Connect-R: „A mai rămas peste noapte...”

Tragedie în familia lui Connect-R: „Am mai avut un copil care a murit...”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Ce fel de ulei e-palosanto să folosim pentru relaxare și somn ?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri