Misha, adevărul despre despărțirea de Connect-R: „Cea mai mare lecție pe care am învățat-o...”


Misha, adevărul despre despărțirea de Connect-R. Ce a transmis frumoasa artistă despre separarea de tatăl copilului său.


In articol:

De mai mulți ani, Misha și Connect-R au decis să pună punct căsniciei lor, iar separarea s-a produs în secret. Cei doi au păstrat discreția în ceea ce privește motivele divorțului. În ciuda faptului că au trecut câțiva ani de la divorț, fanii încă se întreabă de ce au ajuns Misha și Connect-R la despărțire.

Artista a decis să spună lucrurilor pe nume și a vorbit acum cu subînțeles despre motivul care ar fi dus la ruptura de tatăl fetiței sale.

„Cea mai mare lecție pe care am învățat-o este să nu ții de o relație sau de o prietenie doar pentru amintiri sau pentru că știi de mult timp o persoană. Dacă ei nu acționează cum trebuie, atunci lasă-i să plece”, a postat Misha pe Instagram.

Citeste si: Șoc în showbiz! Connect-R se luptă cu o boală extrem de grea. Nimeni nu a știut!

În ciuda despărțirii, Misha și Connect-R formează o echipă frumoasă pentru ca micuța Maya să aibă o copilărie extrem de frumoasă, alături de ambii părinți.

Mesajul lui Connect-R despre viața sa

La rândul său, recent, Connect-R le-a făcut fanilor mărturisiri uluitoare.

El a vorbit despre dezamăgiri, despre sacrificiile făcute pentru persoanele dragi, inclusiv pentru mama fetiței sale, Misha.

Citeste si: Connect-R o acuză pe Mira de rasism! Replici dure după roast-ul acid al artistei: „Suntem șmecheri rău..”

„Tu cine ești? M-am întrebat de multe ori: «Ești artistul sau ești omul?». Și am găsit un răspuns care să mulțumească pe toată lumea.

Sunt și artistul dar și omul, doar că mi-am dat seama că, dacă continui să mă identific prea mult cu artistul, risc sa fiu dezamăgit. Când tinerețea va trece, când cariera va apune, ce voi face? Voi îngropa jumătate din mine? Și atunci am zis: «Nu dom’le, eu sunt Omul!».

Dar, în viziunea mea omul era= Eu, însurat, Eu, tată, Eu, cel ce a reușit în viață, Eu, cel ce am adunat bani, respect, recunoștință.

Păi și dacă divorțezi, ce o să zică lumea?!? Și când va crește cea mică, eu nu voi mai fi tată și dacă pierd toți banii pe care i-am strâns? Implicit, nu mă mai învârt în cercurile înalte ale societății. Dacă ajung înapoi la munca de jos, ce va spune lumea? Că nu mai sunt om? Nu, nu, nu e bine!

Misha, adevărul despre despărțirea de Connect-R: „Cea mai mare lecție pe care am învățat-o...”
Misha, adevărul despre despărțirea de Connect-R: „Cea mai mare lecție pe care am învățat-o...”

Panică, teamă, anxietate, toate peste mine! De ce? Pentru că mă identificam prea mult cu ce cred ceilalți, cu, cum eram văzut de ceilalți. Practic, eram obsedat de mine. Până într-o zi, când s-a întâmplat o minune. Ca o serendipitate, nimic programat! O zi în care începând cu prima oră a dimineții și terminând cu ultima, a serii, am fost în slujba celorlati: de la copil, soră, mama copilului, (fosta soție 🙂), tată, prieteni și terminând cu un fan, care mi-a cerut sfatul într-o problemă de ale lui. Seara, înainte de somn, mi-am dat seama că ziua trecuse fără niciun stres 😉, pentru că nu mă mai gândisem la mine, ci doar la ceilalți. N-am mai fost nici Artistul și nici omul, ci doar servitorul. Următoarea zi, a fost una de exceptie, Universul întorcându-mi toate serviciile!

So… Poți pierde cariera, poți pierde ce ai adunat, poți pierde statutul social dar un singur lucru nu-ți poate fi luat, și anume: «Ceea ce poți fi pentru și în slujba celuilalt» și asta n-are treabă nici cu felul în care te îmbraci, nici cine ești sau cum ești văzut în societate, nici cu câți bani ai, ci doar cu o inimă care nu a fost câștigată ci primită gratis din partea Universului! Deci ce ați primit în dar, în dar să dați și Cerul vă va umple din nou!!! Eu sunt ceea ce dau, nu ceea ce iau!!! – «Dar, când mi‑e teamă, mă voi încrede în Tine». ‭Psalmii‬ ‭56:3‬ ‭NTR” este mesajul scris de Connect-R pe contul său oficial Facebook, dar și pe cel de Instagram.


Abonează-te pe

Citește și:

De ce sunt atat de emotiva? Motive, cat si cum sa faci pace cu propriile emotii

ȘOC în showbiz! Anca Serea a primit un diagnostic grav din partea medicilor

23 SEPTEMBRIE 2021: Horoscop zilnic joi. O zodie primește o propunere de afacere sau sarcini noi la locul de muncă!

Scrisori de dragoste celebre. Cum și-au exprimat iubirea îndrăgostiții vremurilor trecute

Culori de păr pentru femeile cu vârsta de peste 50 de ani

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cine a câștigat imunitatea la Asia Express – 21 septembrie 2021. Beneficiile consumului de peşte pentru organism

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri