Ce are în comun Ioana Lee cu divele Geri Halliwell şi Selma Blair! Le leagă un detaliu misterios!


Aflată la a treia căsnicie, scriitoarea Ioana Lee este mai în formă ca niciodată!

Astăzi împlineşte 45 de ani şi este super fierbinte în costum de baie, lucru cu care se mândreşte pe reţelele de socializare. Ioana poate fi un exemplu pentru multe românce ce trec de vârsta de 40 de ani: cu un stil de viaţă sănătos format din mult sport şi alimentaţie corectă, poţi avea un trup frumos şi tânăr şi la a doua tinereţe.

Scriitoarea Ioana Lee se alătură astfel vedetelor de la Hollywood precum Julia Roberts (50 de ani), Catherine Zeta-Jones (48 de ani), Selma Blair (45 de ani) sau Geri Halliwell (45 de ani) care arată demenţial în costum de baie, deşi au trecut bine de 40 de ani!

La un moment dat, s-a gândit la sinucidere!

În cele patru cărţi scrise de ea, scriitoarea Ioana Lee (44 de ani povesteşte stilurile de viaţă pe care le-a experimentat de-a lungul vieţii sale. Născută în România, într-o familie cu stare bună, Ioana s-a măritat prima oară la vârsta de 25 de ani cu un aristocrat japonez, lucru ce a propulsat stilul ei de viaţă la unul extravagant şi luxos, unde pentru o masă în oraş cheltuia şi 1000 de dolari. Cea de a doua căsnicie, cu un funcţionar american, a purtat-o la începutul anilor 2000 în Statele Unite, primii ani petrecuţi peste Ocean fiind cei mai grei din viaţa sa. În cea de a doua carte autobiografică scrisă, “Coşmarul american”, Ioana Lee povesteşte:

“Am încercat tot ce am putut, mai puţin spălat de toalete, Asta n-aş fi putut să fac. Încă mai aveam acea mândrie europeană şi aerele nipone de fostă aristrocrată bogată”. Scriitoarea se simţea atât de singură, neajutorată şi neînţeleasă încât a fost la un pas să devină o altă victimă a depresiei, boala secolului XXI: “Am hotărât să îmi aleg o moarte frumoasă şi demnă care nu ar fi trebuit să lase în urmă dezordine, durere, nici să fie prea şocantă”, scria Ioana Lee în “Coşmarul american”. După cele două căsnicii ratate, Ioana şi-a găsit în sfârşit sufletul pereche, alături de un important om de afaceri din Washington D.C.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Bianca Pop, umilită de Ciprian Pian, fostul ei amant! Acesta nu a mai rezistat şi a atacat-o dur!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri