Ce aduce în plus un Iphone 13 față de modelele precedente? Top 4 îmbunătățiri


Ce aduce în plus un Iphone 13 față de modelele precedente? Top 4 îmbunătățiri

De la an la an, modelele de telefoane devin din ce în ce mai îmbunătățite.


In articol:

Apple a adus mereu inovații prin modelele de Iphone scoase pe piață. De-a lungul anilor, pasionații de Iphone s-au declarat mulțumiți de noile modele. Mulți dintre ei așteaptă mereu cu nerăbdare noile lansări, pentru a achiziționa un telefon mai performant decât varianta actuală. 

Iată 4 dintre cele mai notabile îmbunătățiri ale Iphone 13 

  • Procesorul

Iphone 13 are un procesor diferit față de predecesorul său, Iphone 12 pro. Dorind să se distanțeze de competitori, Apple aduce un procesor ultra performant, care ar trebui să fie cu 40% mai rapid decât ceea ce este pe piață.

Procesorul are 6 nuclee, dintre care 2 sunt performante și 4 eficiente. El permite telefonului să fie extrem de rapid, întrecând competitorii la acest capitol.

Acest procesor este cel mai bine cotat de către profesioniști. 

  • Camera foto

Camerele sunt de la an la an mai performante, astfel că și Iphone 13 vine cu îmbunătățiri în acest sens. Cea mai notabilă diferență este la fotografiile făcute noaptea. Prin Night Mode al Iphone 13 lumina pentru fotografiile făcute noaptea este cu aproximativ 90% mai puternică față de Iphone 12.

De asemenea, portretele sunt avantajate de acest telefon, deoarece acest model are un zoom optic x 3, favorizând realizarea de portrete. 

Mai mult, efectul de profunzime al unei fotografii poate fi modificat chiar și după ce aceasta este făcută, nu doar în timpul portretului. 

  • Bateria 

O problemă constantă a iubitorilor de smartphone este cea a duratei de viață a bateriei.

Toate brandurile de telefoane mobile încearcă să îmbunătățească acest aspect cu noile lor modele. 

În cazul Iphone 13, s-a reușit o prelungire a duratei de viață a bateriei cu 1,5 ore. Chiar dacă nu pare mult, poate face diferența atunci când chiar ai nevoie de bateria telefonului pentru diverse operațiuni. Bateria unui telefon este importantă, de aceea poți încerca un Iphone 13 de pe Altex.ro, unde găsești diverse variante. Pe lângă alte calități, durata de viață a bateriei este una esențială, mai ales dacă vrei să te bucuri din plin de lucrurile pe care le poți face cu un smartphone performant. 

  • Camera video

Pe lângă modificările aduse camerelor foto, camera video are anumite caracteristici ce o pot plasa în rândul celor profesioniste. 

Iphone 13 dispune de o inovație în ceea ce privește camerele foto-video, și anume, modul cinematic. Cu un Iphone 13 poți crea videouri cu adevărat profesioniste. Acest mod poate ajusta focusul în funcție de subiecții care intră în cadru. De exemplu, dacă focusul este pe una sau mai multe persoane din cadru, apariția unei noi persoane va fi detectată de sistem și focusul se va muta automat pe ea. Acest sistem se folosește și la camerele pentru filme, deci poți spune că devii profesionist odată cu modul cinematic. 

Așadar, Iphone 13 aduce inovații diverse, chiar dacă forma este una aproape identică cu cea a predecesorului, Iphone 12. Procesorul, camerele foto și video și durata de viață a bateriei sunt caracteristici de bază ale unui telefon și e bine să știi specificațiile lor înainte de a achiziționa un telefon de ultimă generație. 

Sursa foto: unsplash.com 


Abonează-te pe

Citește și:

,,Nu știu ce se întâmplă cu mine”. Ella pățește acest lucru de zile bune. Vedeta s-a confesat la internauți

Detalii șocante! Ce au descoperit medicii pe corpul lui Alexandru Arșinel

Loredana Chivu, schimbare de look. Dansatoarea a slăbit brusc, iar acum este de nerecunoscut

Roxana Buzoiu a dat-o în bară cu limba engleză. Ce gafă a făcut pe TikTok

Ardei iuţi bulgăreşti în oţet. Cum prepari această rețetă

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este sora Siminei Loica. Cele două s-au reîntâlnit, iar fotografia de familie a fost nelipsită
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri