Ce a spus Antonia despre Ana, fosta sotie a lui Alex Velea? "Ei au fost mai..."


Antonia traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Alex Velea, barbatul caruia i-a daruit si doi baieti, scrie WOWbiz.ro.
Relatia lor a stat de multe ori sub semnul controversei, atat din cauza divortului ei inca nefinalizat de Vincenzo, tatal fetitei sale, dar si ca urmare a faptului ca cei doi au aparut impreuna la scurt timp dupa ce Alex Velea incheia casnicia cu Ana.

 

Artista a marturisit la un post de televiziune ca relatia ei cu Velea a inceput intr-o perioada in care casnicia acestuia incepea sa scartaie. In apararea ei, Antonia a mai spus ca nu ar fi vrut sa aiba de-a face cu Alex Velea, daca lucrurile intre el si sotia lui ar fi mers bine.

 

 

 

 

 

 ”Scopul nu a fost să zic că eu am fost aia rănită. Nu a avut nimeni o relaţie solidă. Nu e cazul. Avea o căsnicie care era pe pragul de a fi... De aia ne-am şi permis să fim împreună. Dacă nu era vorba de vreun divorţ nici nu m-aş fi băgat. Eu nu aş fi continuat o relaţie care era vorba de relaţie... Actele erau făcute, deja trebuia să fie pa. Nu s-au spus multe. Ei au fost mai aşa... din cauza asta s-a creat foartă multă confuzie.”, a declarat Antonia


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

“ROventura”, incursiune de poveste in Ardeal

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri