Ce a pățit o refugiată din Ucraina, care a mers la un magazin din București împreună cu fiica ei de 13 ani: „Există oameni care fac așa ceva”


Povestea a devenit virală pe rețelele de socializare. Ce s-a întâmplat cu femeia din Ucraina și cu fiica sa.


In articol:

De 35 de zile, milioane de ucraineni au fugit în toate zările pentru a scăpa din calea războiului.

Un român care găzduiește o mamă refugiată din Ucraina venită împreună cu fiica ei de doar 13 ani a dezvăluit prin ce situație complet neașteptată au trecut cele două recent, atunci când au decis să meargă la un magazin din București pentru a face niște cumpărături.

Mulți români au decis să își deschidă în ultima lună nu doar portofelul, ci și casa lor, în fața ucrainenilor care și-au lăsat locuința și membrii familiei și au fugit spre țara noastră.

În timp ce unii ucraineni ajunși în România au ales să plece către alte țări din Europa după o zi sau două, alții au ales să rămână și să înceapă aici o nouă viață, avându-i alături pe mulți români cu suflet mare.

Citeste si: Ce i-a făcut un ucrainean unui șofer român blocat în Germania: „Cu lacrimi în ochi îmi spune”

Bărbatul care le cazează pe cele două ucrainence le-a mulțumit tuturor românilor cu suflet mare

În cadrul unui comentariu publicat pe un grup care se ocupă cu salvarea refugiaților din Ucraina, Radu Privantu a dezvăluit ce s-a întâmplat cu mama și cu fiica venite din Ucraina pe care le găzduiește și care au ajuns la cumpărături într-un magazin din București.

Citeste si: Emoționant! Mai multe refugiate din Ucraina au deschis o afacere în România, după ce au fugit din calea războiului: „Nu vrem să fim o povară”

„Vreau să postez și eu ceva de mulțumire pentru români. Noi găzduim (pe gratis) 2 ucrainence (mamă și fiică). Le punem la dispoziție tot ce au nevoie, inclusiv mâncare și țigări, dar uneori se mai duc și ele la magazin și iau chestii pe banii lor. Azi au fost la magazin și o doamnă le-a plătit cumpărăturile și i-a dat fetei de 13 ani 20 de lei. Super frumos gestul, mă bucur că există oameni care fac așa ceva. Deci gestul domnului de la benzinărie care a dat 200 de lei unei ucrainence nu este ceva izolat”, a dezvăluit bărbatul pe 24 martie, în cadrul grupului.


Abonează-te pe

Citește și:

Cât timp se fierbe grișul

Ojă semipermanentă: Modele de unghii 2022

ULTIMĂ ORĂ: Rică Răducanu, conectat la aparate la un spital din București

Cât timp fierb găluștele

Cu ce înlocuim mezelurile

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Bogdan Mocanu. „Am lucrat în câteva saloane, făceam tatuaje, tundeam”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri