Ce a facut fosta iubita a lui Cazacu de la Exatlon cu primii bani castigati din modeling si make-up


Ana Roman, iubita lui Catalin Cazacu de la Exatlon, lucreaza ca make-up profesionist si ca model. Desi au trecut zece ani de cand munceste ca model, tanara nu uita ce a facut cu primii bani castigati din modeling si make-up.

Ana Roman, fosta iubita a lui Catalin Cazacu de la Exatlon, lucreaza ca make-up profesionist si ca model. Tanara, care a fost inzestrata cu frumusete aparte, este foarte muncitoare si talentata, iar una din marile sale pasiuni este make-up-ul.

Asa se face ca, de curand, Ana Roman, fosta iubita a lui Cazacu de la Exatlon, si-a largit aria de activitate si, atunci cand nu urca pe catwalk pentru a defila, sta in spatele scenei si isi machiaza colegele.

Prezenta zilele trecute la un eveniment monden, fosta iubita a lui Cazacu de la Exatlon ne-a declarat ce a facut cu primii bani castigati din modeling si make-up.

Fosta iubita a lui Cazacu de la Exatlon vorbeste despre primii bani castigati. Ana Roman se intretine din munca sa!

“De make-up ma ocup de cativa ani, dar am luat-o mai in serios in ultimul an. Este un job pentru mine, pe langa modeling fac si make-up si imi este ceva ce imi place. De cand sunt mica cochetez cu modeling-ul, adica de aproximativ 10 ani. Am facut asta si in liceu, am inceput modelingul la 18 ani. Cu primii bani castigati din prezentari mi-am cumparat haine, iar cu cei din machiaj mi-am luat produse de make-up, mi-am imbunatatit trusa”, ne-a declarat Ana Roman, fosta iubita a lui Cazacu de la Exatlon.

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Beauty

Dieta suedeză. Te scapă de 5 kilograme în numai 7 zile

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri