Ce a făcut Alexia în lipsa lui Mario Fresh! Dacă ar vedea faimosul ar veni pe jos în România de la Exatlon


Se iubesc mult, iar asta se vede de la o poștă. Mario Fresh și Alexia Eram se cunosc de doi ani și parcă ar fi împreună de o viață. Fiica Andreei Esca este fericită lângă "băiatul adoptiv" al lui Alex Velea.


In articol:

De când Mario a plecat la Exatlon România, în Republica Dominicaă, multe lucruri s-au schimbat. El a arătat că este un bun atlet, că are spirit de echipă şi că reuşeşte să se integreze de minune în echipa Faimoşilor.

Recent, Alexia a postat pe pagina personală de Instagram o fotografie cu ea şi Mario Fresh. Fiica Andreei Esca a scris în descrierea pozei "I love the way you make me feel" şi a lăsat şi un hashtag "Imi este doar de tine

ce o nebuna". Se pare că distanţa îşi spune cuvântul, iar de când Mario este plecat la Exatlon au trecut câteva luni.

Citeste si: Ştefan Floroaica s-a pozat alături de EA! Pe cine îmbrăţişează fostul Războinic de la Exatlon. Teo Trandafir a reacţionat imediat când a văzut imaginea: "Frumoasă femeie"

Citeste si: Prima reacţie a lui Vladimir Drăghia după ce a plecat de la Exatlon. A spus lucrurilor pe nume şi a lămurit situaţia: "Să rămână oameni"

Citeste si: Giani Kiriță s-a îndrăgostit în Republica Dominicană. Cine este domnişoara care i-a furat inima: "Sper să nu mă uiţi"

Cum s-au cunoscut cei doi

Cei doi s-au cunoscut la o lansare a unei melodii, iar cea care le-a făcut cunoștință a fost chiar Antonia. Mario Fresh s-a îndrăgostit pe loc de Alexia, iar de atunci au rămas împreună. Andreea Esca îl place foarte mult pe iubitul fiicei sale.

„Ne-am cunoscut la lansarea piesei „Ziua mea”, era la un club din Bucureşti, era pe zi, eu eram acolo cu familia şi a venit şi ea. Antonia mi-a făcut cunoştinţă. Am făcut aia tipică, îmi dai şi mie numărul tău să vorbim? Fluturi în stomac, nu mai putea. Ne mai certăm, dar eu sunt foarte matur. Nu prea ne certăm şi chiar dacă ne certăm suntem lucruri de astea mărunte”, a spus Mario.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Anca Surdu arată DEMENȚIAL. Silueta ei rivalizează cu a oricărei manechine de top

WOW! Cât de frumoasă a ajuns în urma operațiilor! Recunoști vedeta?

Ştefan Floroaica s-a pozat alături de EA! Pe cine îmbrăţişează fostul Războinic de la Exatlon. Teo Trandafir a reacţionat imediat când a văzut imaginea: "Frumoasă femeie"

Prima reacţie a lui Vladimir Drăghia după ce a plecat de la Exatlon. A spus lucrurilor pe nume şi a lămurit situaţia: "Să rămână oameni"

Giani Kiriță s-a îndrăgostit în Republica Dominicană. Cine este domnişoara care i-a furat inima: "Sper să nu mă uiţi"

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Dan Barna vine marți, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”. “I-ați păcălit pe cei care v-au votat?”, una dintre întrebările la care politicianul va trebui să răspundă

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Exatlon
Parteneri