Cazuri coronavirus România. A apărut primul caz de coronavirus la Metrorex


Cazuri coronavirus România. A fost confirmat primul caz de coronavirus în cadrul companiei Metrorex.


In articol:

Cazuri coronavirus România. A fost confirmat primul caz de coronavirus în cadrul companiei Metrorex.

Citeste si: România are vaccinul împotriva COVID-19. Anunț capital venit de la Timișoara. „Putem să îl dezvoltăm”

Foarte multe persoane sunt conștiente deja de numărul cazurilor de coronavirus din România, care este în continuă creștere. Cu toate acestea, este impotant să respectăm regulile impuse de autorități, regulile de igienă și totodată să rămânem pozitivi, pentru că stresul ne afectează.

Un controlor de acces de la Metrorex adaugă o persoană în plus la numărul cazurilor de coronavirus din România, anunțate deja în cursul zilei de astăzi, 31 martie. Bărbatul, după cum am menționat anterior, supraveghează aparatele de taxare existente în stația Metrorex în care activa, fiind controlor de acces.

cazuri coronavirus, cazuri coronavirus romania, live coronavirus, coronavirus, coronavirus metrorex

Mai mult decât atât, compania Metrorex a confirmat cazul, însă a anunțat că angajatul era în concediu medical de pe data de 19 martie, din cauza altor afecțiuni medicale.

Citeste si: Mesajul de ultimă oră al președintelui Iohannis pentru români

În momentul de față, bărbatul se află sub observație la Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Matei Balș” din Municipiul București, acolo unde a fost testat pozitiv pentru coronavirus.

Situația cazurilor de coronavirus din România astăzi, 31 martie

Potrivit autorităților, astăzi s-au înregistrat 2245 de cazuri confirmate, iar numărul de decese a crescut și el, ajungând la 69 de persoane. În secțiile de Terapie Intensivă se află, în momentul de față, 62 de persoane, dintre care 36 în stare gravă, potrivit autorităților.

Mai mult decât atât, în cursul serii trecute, 30 martie, am intrat în scenariul 4 al pandemiei de coronavirus, dată fiind creșterea cazurilor de coronavirus în România. Potrivit acestui scenariu, spitalele se vor ocupa de acum de cazurile grave, iar cei care prezintă simptome ușoare, vor fi tratați de acasă sau din spațiile special amenajate pentru carantină.

Totodată, o altă măsură de prevenție a coronavirusului a fost anunțată de ministrul Marcel Vela, în cursul serii trecute (luni, 30 martie). Este vorba despre carantinarea totală a orașului Suceava și a comunelor din împrejurimi: Adâncata, Salcia, Ipotești, Bosanci, Moara, Scheia, Pătrăuți și Mitocul Dragomirnei.

Citeste si: Veste uriaşă! Cercetătorii chinezi susţin că au găsit leacul împotriva coronavirusului


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Cum arată Andreea Esca nemachiata, la 47 de ani! Secretul tenului său luminos

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Informatiile zilei

Parteneri