Cazul Lina Medina – Fetita care a devenit mama la 5 ani. Descoperirea socanta a medicilor atunci cand i-au facut cezariana

Cazul Lina Medina – Fetita care a devenit mama la 5 ani. Descoperirea socanta a medicilor atunci cand i-au facut cezariana
Cazul Lina Medina – Fetita care a devenit mama la 5 ani. Descoperirea socanta a medicilor atunci cand i-au facut cezariana

Lina Medina avea doar 5 ani când a ajuns la spital din cauza unei umflături abdominale suspecte, care părea a fi o tumoare. Însă adevărul era cu totul altul: fetiţa era însărcinată în luna a şaptea.

 

Şase săptămâni mai târziu, ea devenea cea mai tânără mamă din istorie. Evenimentul a şocat şi fascinat întreaga lume, iar circumstanţele în care s-a petrecut cazul nu au fost elucidate complet nici până astăzi.

 

Lina Medina s-a născut pe 27 septembrie 1933 în Ticrapo, un sat situat în cea mai săracă regiune din Peru. Lina mai avea opt fraţi şi a avut o copilărie normală.

 

Încă din primii ani de viaţă, a fost evident că Lina se dezvoltă mai repede decât ceilalţi copii. De altfel, fetiţa a avut prima menstruaţie la vârsta de doar 2 ani şi jumătate.

 

 

Totul a decurs normal în viaţa familiei Medina, până în primăvara anului 1939, când părinţii Linei au observat că abdomenul fetei creşte pe zi ce trece. Speriaţi, au dus-o la un medic din capitala Lima, pentru a verifica dacă nu cumva este vorba de o tumoare.

 

După ce a examinat-o pe Lina, răspunsul medicului a căzut ca o lovitură: fetiţa era însărcinată de şapte luni.

Şase săptămâni mai târziu, Lina dădea naştere unui băiat, devenind astfel cea mai tânără mamă din istorie.

 

Cazul Linei i-a şocat atât pe părinţii ei, cât şi pe cei mai renumiţi medici ai vremii. Cum a rămas însărcinată fetiţa de doar cinci ani rămâne şi acum un mister. Medina nu a dezvăluit niciodată cine este tatăl copilului, iar familia fetei a păstrat tăcerea asupra acestui subiect.

 

Din cauză că avea pelvisul prea mic şi nu putea naşte în mod natural, Lina a născut prin cezariană. Medicul care a realizat operaţia a descoperit că, deşi avea doar 5 ani, fetiţa avea deja organele sexuale complet dezvoltate.

 

 

Ulterior, endocrinologii au stabilit că Lina Medina suferea de pubertate precoce. Această afecţiune rară afectează 1 din 10.000

de copii, majoritatea de sex feminin. În cazurile de pubertate precoce, organele sexuale se dezvoltă complet până la vârsta de opt ani.

 

De asemenea, rapoartele medicale cu privire la stadiul de dezvoltare al Linei arată că fetiţa avea deja sâni şi şolduri mai late decât în mod normal. Aşadar, toate datele arată că, atunci când a rămas însărcinată, Lina avea corpul unei adolescente.

 

Cazul Lina Medina: Cine a fost tatăl?

 

Pubertatea precoce explică parţial sarcina Linei, însă misterul identităţii tatălui nu a fost niciodată clarificat. Fetiţa a refuzat să le spună medicilor cine a lăsat-o însărcinată.

 

Iniţial, suspiciunile s-au îndreptat spre tatăl fetei, care a şi fost arestat pentru o scurtă perioadă.

Însă, neavând dovezi sau martori împotriva lui, poliţiştii au fost nevoiţi să-l elibereze.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Arsuri la stomac – factori de risc, cauze și tratament

Remedii naturiste pentru cistita. Cum scapi rapid de durere si disconfort

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies