Cauti haine chic? Magazinul Mizar va deveni preferatul tau de la prima comanda!

Cauti haine chic? Magazinul Mizar va deveni preferatul tau de la prima comanda!
Cauti haine chic? Magazinul Mizar va deveni preferatul tau de la prima comanda!

De fiecare data cand iti cauti haine noi, fie ca este vorba de piese de ocazie ori de piese de zi cu zi, viziteaza cu incredere magazinul Mizar.ro. Acesta ofera o varietate de haine croite manual in Romania, avand la baza telul de a obtine un look perfect fara sa depui prea mult efort.

 

Hainele marca Mizar se disting de alte piese din comert prin croiuri moderne, materiale de calitate si detalii cu personalitate. Pe rafturile virtuale ale magazinului vei gasi rochii de ocazie, rochii de zi, bluze chic, fuste elegante, sacouri office si casual, haine de baza si alte item-uri indispensabile in garderoba unei femei.

Descopera colectia de haine Mizar.ro – te vei indragosti de ea!

Magazinul online cu haine elegante de dama Mizar.ro este destinatia ideala de shopping nu doar pentru pasionatele de tendinte, ci si pentru femeile care vor sa faca o simpla schimbare in garderoba lor ori care isi cauta haine pentru ocazii speciale. Un singur articol vestimentar din colectie te poate ajuta sa te faci remarcata in multime.

Echipa se gandeste la nevoile fiecarei femei in parte, asa ca te intampina cu o gama varianta de haine in care nu ai cum sa nu gasesti cel putin o piesa care sa se ridice la nivelul

standardelor tale. Iti prezentam mai jos doar cateva dintre articolele vestimentare care te vor face sa te simti mai feminina si mai frumoasa, adica iti vor da increderea necesara in tine pentru a cuceri lumea.

Vei gasi in magazin pantaloni de dama eleganti, pantaloni de dama office si pantaloni de dama casual, in functie de stilul vestimentar pe care il adopti. Combina-i cu bluze cu croiala si imprimeuri moderne pentru un look desavarsit la fiecare iesire in oras.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Mizar te inspira sa fii mai creativa si sa construiesti tinute cu ajutorul carora sa stralucesti oriunde mergi. Investeste in rochii de cocktail si fuste cu detalii interesante si tinutele tale vor primi multe complimente.

Cum a inceput povestea Mizar

Brand-ul romanesc de imbracaminte a fost fondat in anul 1996, in Bacau, din convingerea ferma ca noua societate romaneasca este una a libertatii creatoare si

a exprimarii libere a identitatii.

Compania s-a nascut intr-un mic atelier de apartament, iar in prezent, dupa aproape 23 de ani de experienta, are peste 200 de angajati, 15 magazine proprii si peste 50 de colaboratori, peste 1000 mp de spatii de productie moderna, atelier propriu de creatie si design, colectii anuale ce cuprind peste 1000 de modele noi.

Magazinele Mizar sunt raspandite in: Bucuresti (trei magazine), Alba Iulia, Arad, Bacau (doua magazine), Braila, Buzau, Cluj, Constanta, Craiova, Galati, Pitesti, Ploiesti si Sibiu.

Misiunea firmei este de a completa identitati feminine deja construite, de a contura acolo unde este necesar si de a evidentia ceea nu este pus suficient in valoare.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Horoscop Mariana Cojocaru pentru 30 martie - 5 aprilie. Va fi o săptămână de COŞMAR pentru patru zodii! Tensiuni în cupluri şi risc de concedieri - previziuni complete pentru kfetele.ro

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Ești foarte slabă? Află cum te îmbraci pentru a câștiga voluptate!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies