Catinca Roman, despre cum e sa fii mama singura

Catinca Roman, despre cum e sa fii mama singura
Catinca Roman, despre cum e sa fii mama singura

Majoritatea horoscoapelor prezinta calitati si caracteristici frumoase ale zodiilor ce ne fac placere sa le citim. Insa sunt ele de folos cu adevarat, cat timp nu constientizam adevaratele defecte si parti neplacute, chiar rele din fiecare zodie?

In Romania, ca dealtfel in majoritatea tarilor lumii, cele mai multe familii sunt monoparentale si au un singur parinte: femeia. Catinca Roman face parte din acesta categorie. Ea si-a crescut fiica, pe Calina, cu prea putin sprijin din partea tatalui fiicei sale.

Calina este copilul rezultat din primul sau mariaj, mai exact din cel cu Petre Dumitrecsu, pe care sora Oanei Roman l-a cunoscut pe vremea cand acesta lucra ca stripper.

Cei doi au fost impreuna 3 ani si s-au despartit cand nu s-au mai inteles.

Prezenta zilele trecute la lansarea unei noi colectii de bijuterii de brend, Catinca Roman ne-a vorbit despre viata de mama singura.

“E greu. Pentru mine nu a fost deloc simplu sa-mi cresc singura! E raspundere foarte mare si trebuie sa te implici de doua ori mai mult.

Nu ai cu cine sa-ti imparti responsabilitatiile si nici pe cine sa te bazezi. Esti tu si trebuie sa decizi pentru tine si pentru copilul tau. Cea mai importanta este relatia pe care o ai tu cu copilul.

Nu ai cu cine sa-si imparti treburile sau pe cine sa trimiti undeva, in locul tau, cand copilul e mic si bolnav. Nu sunt in masura sa dau sfaturi, dar daca ma intrebati va spun ca le sfatuiesc pe cele care vor sa incerce aceasta postura sa se gandesca de doua ori inainte de a

lua o decizie.

La mine a fost decizia mea. E greu sa fii mama singura, dar dupa un timp ai si satisfactii si impliniri”, ne-a declarat Catinca Roman, mandra si multumita de felul in care arata si a crescut fiica sa, Calina.

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Mama copilului lui Catalin Cazacu a rupt tacerea despre fosta iubita a concurentului de la Exatlon: "O cunosc pe Ana, ne-am intalnit la mare"

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Anca Surdu a fost asteptata cu sufletul la gura la aeroport! Mama, sora si iubitul au primit-o cu bratele deschise

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies