Câţi lei primesc pe lună casierii de la Mega Image? Salariul unui angajat la cel mai cunoscut magazin din România te va uimi


Câţi lei primesc pe lună casierii de la Mega Image? Salariul unui angajat la cel mai cunoscut magazin din România te va uimi

Mega Image este unul dintre cele mai cunoscute magazine din România, dar salariile nu sunt pe măsură. Un casier , de exemplu, câștigă puțin peste salariul minim pe economie.


In articol:

Mega Image este, în acest moment, cel mai mare lanț de supermaketuri din România. Fondată în 1995, rețeaua are în țara noastră peste 500 de magazine. Shop&Go a apărut în urmă cu 10 ani și deja are mai mult de 250 de astfel de magazine. 

Ce salarii au casierii de la Mega Image

Lanțul de magazine Mega Image este deținut, încă din anul 2000, de grupul Delhaize. Pentru această rețea, în România lucrează în acest moment peste 9.000 de angajați, în cele mai mari orașe ale țării. Dacă în urmă cu 3 ani, un casier la Mega Image câștiga între 1.200 și 1.500 de lei, în ultima vreme, lucrurile s-au îmbunătățit oarecum. 

Acum, un angajat pe acest post are un salariu lunar cuprins între 1.600 și 1.900 de lei. La această sumă se adaugă anumite bonusuri lunare, dar și bonuri de masă în valoare de 280 de lei. 

Bineînțeles că salariul diferă și în funcție de experiență. Dacă un casier a lucrat cel puțin un an în domeniu, va câștiga din start 1.900 de lei. Vorbim despre un angajat full-time, pentru că la Mega Image există și posibilitatea de a lucra part-time 

Mult mai bine plătiți sunt șefii de departament. Aceștia pot primi pe lună 2.900 de lei, dar și un bonus în valoare de 300 de lei. Responsabilul de tură câștigă în jur de 2.000 de lei, în condițiile în care lucrează full-time. 

Ce implică munca de casier la Mega Image

Cu toții avem în zona în care locuim sau în zona în care muncim măcar un magazin Mega Image. Cu siguranță ați observat că cel care lucrează la casă, casierul, nu se ocupă doar cu acest lucru. În cazul în care magazinul respectiv nu are suficienți angajați, casierul este nevoit să lucreze și cu marfa. 

Aceasta trebuie aranjată pe rafturi atunci când ajunge la magazin sau atunci când sunt anumite produse lipsă.

Așadar, în cazul în care vreți să vă angajați ca și casier într-unul din magazinele Mega Image sau Shop&Go, ideal ar fi să vă informați dinainte ce implică exact postul pe care îl veți ocupa. 

De asemenea, trebuie să știți că programul este în ture, dar acesta variază în funcție de fiecare magazin. Puteți găsi și varianta de a lucra o zi și ziua următoare să fiți liber. Pentru postul de casier, cerințele sunt următoarele:

  • atenție sporită
  • răbdare
  • concentrare
  • o comunicare bună cu oamenii
  • seriozitate
  • corectitudine

Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop zilnic, vineri 25 iunie 2021. Află ce zodie face planuri de vacanță!

Fulgy și-a făcut IUBITĂ la Spitalul de Psihiatrie! Incredibil cum a agățat-o!

Vrei să activezi în comerțul electronic? Profita de oferte de pret la magazin online

Oferă surprize de neuitat cu aranjamentele takeaflower.ro !

Cele mai frumoase romane de dragoste care au ajuns bestseller

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Ce fel de ulei e-palosanto să folosim pentru relaxare și somn ?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri