Catalin Sendroiu recomanda Functional Training pentru o activitate mai eficienta zi de zi


Catalin Sendroiu recomanda Functional Training pentru o activitate mai eficienta zi de zi

Traiesti pentru a face sport? Daca nu esti un atlet de elita, probabil ca raspunsul tau la aceasta intrebare este ”nu”.

 

Majoritatea oamenilor spune ca au o activitate sportiva pentru a-si imbunatati calitatea vietii in viitor. Iar acesta este rolul Functional Training.  Exercitiile sunt concepute pentru a dezvolta muschii si a face ca activitatea noastra de zi cu zi, precum caratul alimentelor  sau un joc de baschet cu copiii, sa fie mai usoara si mai eficienta.
Catalin Sendroiu, profesor al unei scoli de fitness, spune ca Functional Training este pentru toata lumea, beneficiile sale fiind mai mult decat evidente.
Trupurile noastre sunt facute sa se miste, nu sa stea in fata calculatorului in fiecare zi, iar Functional Training  se concentreaza pe miscarile obisnuite, de zi cu zi, mai degraba decat pe izolarea muschilor si exercitiul individual al acestora. Daca iti petreci o zi intreaga la birou, stand pe scaun, cel mai probabil ca un exercitiu la presa este mai mult decat contra-productiv.
Functional Training te ajuta sa iti corectezi postura si sa reechilibrezi musculatura erodata de stilul de viata agitat, stres si pozitii incomode la birou.
Acest antrenament ofera posibilitatea arderii grasimilor nedorite cu ajutorul exercitiilor complete, care imbunatatesc forta, rezistenta si stimuleaza metabolismul.
„Fiecare sesiune de Functional Training include exercitii de mobilitate, flexibilitate, stabilitate si echilibru, pentru a obisnui corpul cu provocarile ce apar in toate domeniile vietii noastre si pentru a-l mentine sanatos si in forma” a mentionat Catalin Sendroiu, Profesor Fitness Education School.
Aceste exercitii functionale imbunatatesc relatie dintre sistemul nervos si cel musculo-scheletic si ofera modele reactive si puternice de miscare ce pot fi folosite in orice alt sport pe care il practicam.
In pregatirea functionala fiecare exercitiu implica o activitate de baza, aceea de a stabiliza coloana vertebrala impotriva fortelor externe, cu ajutorul a diferite miscari si pozitii ale corpului.

Majoritatea oamenilor spune ca au o activitate sportiva pentru a-si imbunatati calitatea vietii in viitor. Iar acesta este rolul Functional Training.  Exercitiile sunt concepute pentru a dezvolta muschii si a face ca activitatea noastra de zi cu zi, precum caratul alimentelor  sau un joc de baschet cu copiii, sa fie mai usoara si mai eficienta. Catalin Sendroiu, profesor al unei scoli de fitness, spune ca Functional Training este pentru toata lumea, beneficiile sale fiind mai mult decat evidente.

Trupurile noastre sunt facute sa se miste, nu sa stea in fata calculatorului in fiecare zi, iar Functional Training  se concentreaza pe miscarile obisnuite, de zi cu zi, mai degraba decat pe izolarea muschilor si exercitiul individual al acestora. Daca iti petreci o zi intreaga la birou, stand pe scaun, cel mai probabil ca un exercitiu la presa este mai mult decat contra-productiv. Functional Training te ajuta sa iti corectezi postura si sa reechilibrezi musculatura erodata de stilul de viata agitat, stres si pozitii incomode la birou. Acest antrenament ofera posibilitatea arderii grasimilor nedorite cu ajutorul exercitiilor complete, care imbunatatesc forta, rezistenta si stimuleaza metabolismul. 

Fiecare sesiune de Functional Training include exercitii de mobilitate, flexibilitate, stabilitate si echilibru, pentru a obisnui corpul cu provocarile ce apar in toate domeniile vietii noastre si pentru a-l mentine sanatos si in forma ” a mentionat Catalin Sendroiu, Profesor Fitness Education School. Aceste exercitii functionale imbunatatesc relatie dintre sistemul nervos si cel musculo-scheletic si ofera modele reactive si puternice de miscare ce pot fi folosite in orice alt sport pe care il practicam. In pregatirea functionala fiecare exercitiu implica o activitate de baza, aceea de a stabiliza coloana vertebrala impotriva fortelor externe, cu ajutorul a diferite miscari si pozitii ale corpului.

 


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Cine este de fapt, COSMIN NATANTICU. Biografie: data nașterii, carieră, căsătorie, ce meserie are

Bătaie la Asia Express! Mihai Petre și-a ieșit din minți, iar soția a încercat să-l oprească

CITEȘTE: Cine este de fapt, LIDIA BUBLE. Biografie: data nașterii, cariera, iubit

CITEȘTE: Cine este de fapt, ESTERA BUBLE, sora Lidiei Buble

CITEȘTE: Rețetă de supă cremă de mazăre: ingrediente și mod de preparare

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

FECIOARĂ: Horoscop NOIEMBRIE 2021. Nativii zodiei FECIOARĂ se despart după zeci de ani

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri