Cătălin de la Puterea Dragostei, scandal monstru pentru Ligi! Uite de ce s-a enervat!


Cătălin de la Puterea Dragostei, scandal monstru pentru Ligi! Uite de ce s-a enervat!

Ligi s-a despărţit de Philip în urmă cu câteva săptămâni, tânărul formând acum un cuplu cu Bernadett, cea cu care flirta, de altfel, chiar şi în timpul relaţiei anterioare. Ei bine, se pare că şi protagonista noastră s-a reprofilat, blonda fiind din ce în ce mai apropiată de Cătălin.

Chiar dacă acesta este acum în mijlocul unui scandal cu Turcu şi cu Roxana, Ligi îl susţine şi îl sfătuieşte mereu pe amicul ei...deosebit. Ei, şi ca să vedeţi cât de mult ţine Cătălin la fosta iubită a lui Philip, aflaţi că antrenorul de fitness s-a certat extrem de rău cu toţi cei care au jignit-o pe concurentă, inclusiv cu urmăritorii lui de pe Instagram.

Citeste si: Ligi de la Puterea dragostei, mesaj impresionant pe pagina sa: „Ești lângă mine atunci când nimeni nu e”

Tânărul i-a articulat pe cei care fac afirmaţii deplasate şi răutăcioase cum ar fi "Ligi e de plastic" sau "femeia de cauciuc", ba chiar unii dintre ei au fost blocaţi pe contul lui de instagram.

Cătălin de la Puterea Dragostei, scandal monstru pentru Ligi! "S-a auzit şi că s-ar fi sărutat fierbinte"

În plus, surse din casă ne-au povestit că bărbatul ar fi fost pe punctul să explodeze şi să devină agresiv în momentul în care Philip ar fi atacat-o pe Ligi cu câteva filmuleţe indecente ale căror protagonistă era chiar ea.

Citeste si: Ramona de la Puterea Dragostei primește mesaje de la un fost concurent! Avem dovada

"Cătălin are o slăbiciune pentru Ligi, nu pentru Roxana sau pentru Ella, cum s-a spus. Nu ştiu dacă este dragoste, respect, apreciere, cert este că simte nevoia să o apere de fiecare dată când cineva o atacă în faţa lui sau când cineva vorbeşte urât despre ea când blonda nu e prezentă. S-a auzit şi că s-ar fi sărutat, fierbinte, în spatele camerelor, dar nu au vrut să vorbească despre asta în emisiune", a povestit sursa noastră.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Declarație pe proprie răspundere: Cum se completează corect. Greșeala pe care toți oamenii o fac!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Divertisment

Parteneri