Catalin Cazacu, dezvaluiri dupa plecarea Claudiei Pavel de la Exatlon: "E greu"


Dupa ce Claudia Pavel a parasit competitia Exatlon, fostii ei colegi de la Exatlon au spus ce cred despre eliminarea ei din concurs.

Exatlon 10 februarie. "Ultimele zile au fost foarte grele pentru mine, mal ales din cauza scandalului. Noi nu i-am intors cuvintele, am zis ca personalitatea omului se va vedea. Imi pare rau ca a plecat, dar nu cred ca m facut ceva gresit in momentul in care am nominalizat-o. Decizia nu am dat-o eu", a declarat Diana Bulimar, scrie wowbiz.ro.

Exatlon 10 februarie. "Plecarea Claudiei nu e atat de grea cum credeam ca va fi. Nu mi se pare foarte afectat Catalin. As vrea sa le felicit pe Diana Bulimar si pe Anca ca nu i-au raspuns in niciun fel Claudiei si ca au lasat-o sa le jigneasca si sa le ameninte. Ma bucur ca a ramas Ion in concurs, nu merita sa plece inaintea Claudiei", a spus Vladimir Draghia. 

Exatlon 10 februarie. "Mi se pare o chestie trasa de par ca Vladimir ar incerca sa ne influenteze pe mine si pe Didi. Pentru mine Claudia a fost un membru al echipei. Nu cred ca are rost sa vorbim despre conflictul dintre noi. Eu o respect in continuare, a fost alegerea ei daca ne-a respectat sau nu", a spus Anca Surdu.

 

Exatlon 10 februarie. "Nu-mi vine sa cred ca a plecat un om de care eu eram foarte apropiat. Suntem o specie care nu suntem facuti sa traim singuri. In cazul ei, ma bucur ca este acasa cu copilul ei. Trebuiau sa fie nominalizati cei doi noi veniti. Nu e usor sa pierzi un om care a stat atata vreme aici. Ne-am atasat unii de altii si ajung sa-ti lipseasca dupa ce pleaca. Nu e usor, dar asta e, sunt obisnuit cu lucrurile grele", a spus Catalin Cazacu.

 

Exatlon 10 februarie.  "O sa incerc sa readuc echipa unde a fost", a marturisit Giani Kirita

 

Exatlon 10 februarie.  "A fost o situatie ciudata cu cele doua fete care au nominalizat-o. Cred ca exista o sansa ca data viitoare sa scap de nominalizare pentru ca am adus totusi puncte.  L-am vazut pe Catalin foarte trist de cand a plecat Claudia si imi pare rau ca a plecat", a declarat Ion Oncescu. 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Interdicții de Paște. Ce nu vor avea voie să facă românii de sărbătorile pascale

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri