Catalin Botezatu: “Sunt impotriva buzelor botoxate exagerat”


Catalin Botezatu: “Sunt impotriva buzelor botoxate exagerat”

Gazda show-ului “Supermodels by Catalin Botezatu”, ce va incepe in curand la Kanal D, are ochiul “format” in a repera frumusetea masculina si feminina si este la fel de selectiv in alegerile personale ca si in cele profesionale.

 

Cand vine vorba de criterii estetice, Catalin Botezatu nu scoate din ecuatie interventiile care sa ajute natura, dar considera ca acestea trebuie facut cu masura.
“Nu sunt impotriva operatiilor estetice, dar sunt impotriva buzelor botoxate exagerat si a sanilor de dimensiunea unor pepeni. Atata vreme cat femeile care nu fac parte din lumea modellingului pot sa scape de unele complexe fizice prin intermediul operatiilor estetice, este in regula sa si le faca”, a declarat  Botezatu referitor la “fenomenul botox si silicoane” care, in ultimii ani, se manifesta tot mai agresiv in randul reprezentantelor sexului frumos din Romania.
 De asemenea, designerul a precizat ca in industria modei sunt interzise operatiile estetice.
Cum arata, de fapt, femeia ideala in acceptiunea celebrului designer?
“Femeia frumoasa are parul lung, picioare zvelte, degete frumoase, naturalete si farmec in atitudine si gesturi”, a completat Catalin Botezatu.
Designerul Catalin Botezatu ii va introduce in curand pe telespectatorii Kanal D in universul glamour al modei, dar si in cel al competitiei pentru titlul de Supermodel, prin intermediul show-ului “Supermodels by Catalin Botezatu”, emisiune care va intra in curand in grila de programe a
statiei. Concurentii, tineri de ambele sexe, vor fi nevoiti sa faca fata provocarilor unui concurs de televiziune, dar si restrictiilor si canoanelor impuse de o cariera in modelling.

Cand vine vorba de criterii estetice, Catalin Botezatu nu scoate din ecuatie interventiile care sa ajute natura, dar considera ca acestea trebuie facut cu masura. 

“Nu sunt impotriva operatiilor estetice, dar sunt impotriva buzelor botoxate exagerat si a sanilor de dimensiunea unor pepeni.

Atata vreme cat femeile care nu fac parte din lumea modellingului pot sa scape de unele complexe fizice prin intermediul operatiilor estetice, este in regula sa si le faca”, a declarat  Botezatu referitor la “fenomenul botox si silicoane” care, in ultimii ani, se manifesta tot mai agresiv in randul reprezentantelor sexului frumos din Romania.  De asemenea, designerul a precizat ca in industria modei sunt interzise operatiile estetice.  

Cum arata, de fapt, femeia ideala in acceptiunea celebrului designer? 

“Femeia frumoasa are parul lung, picioare zvelte, degete frumoase, naturalete si farmec in atitudine si gesturi”, a completat Catalin
Botezatu.  

Designerul Catalin Botezatu ii va introduce in curand pe telespectatorii Kanal D in universul glamour al modei, dar si in cel al competitiei pentru titlul de Supermodel, prin intermediul show-ului “Supermodels by Catalin Botezatu”, emisiune care va intra in curand in grila de programe a statiei. Concurentii, tineri de ambele sexe, vor fi nevoiti sa faca fata provocarilor unui concurs de televiziune, dar si restrictiilor si canoanelor impuse de o cariera in modelling.

 


Abonează-te pe

Citește și:

CONNECT-R: Cine este Ștefan Relu Mihalache. Biografie: nume real, data naşterii, căsătorie, copil, divorţ

Emma Răducanu are un IUBIT celebru! Detalii picante despre idila lor

DESCOPERĂ: Cine este ANDA ADAM, noua concurenta de la Bravo ai Stil! Celebrities

DESCOPERĂ: Cine este NICOLETA NUCĂ. Biografia concurentei de la Bravo ai Stil! Celebrities

DESCOPERĂ: Cine este Ruxi (Roxana Erdei). Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

DESCOPERĂ: Cine este soţul Angelei Rusu, MARIUS MODOVAN

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri