Cătălin Botezatu, declaraţie ŞOCANTĂ despre sex. Niciun bărbat din showbiz nu a mai recunoscut asta VIDEO EXCLUSIV


Cătălin Botezatu, declaraţie ŞOCANTĂ despre sex. Uite ce a putut să spună despre femeile din showbiz.

Cătălin Botezatu a vorbit deschis despre viaţa lui sentimentală, despre femeile celebre pe care le-a iubit, dar şi despre experienţele lui sexuale tumultuoase.

Creatorul de modă nu s-a sfiit să spună că nu este străin de bordelurile de lux din străinătate şi nici de orgiile pe care mulţi din showbiz le-ar practica, dar puţini recunosc.

Cătălin Botezatu, declaraţie ŞOCANTĂ despre sex. "Dacă nu te f..., te duci la altul"

De curând, designerul a răbufnit şi ne-a spus că nu mai suportă femeile din lumea mondenă care se comportă ca "neprihănitele" dar în realitate sunt înnebunite după sex şi işi înşală la tot pasul soţii sau iubiţii.

"Eu sunt un om sincer, după cum ştiţi. Vorbesc fără perdea, am mai spus că pentru mine sexul e cel mai important într-o relaţie. Bărbaţii să ştiţi că recunosc asta! Femeile însă, unele dintre ele, care fac sex pe unde apucă şi îl introduc cu ambele mâini, spun că pentru dânsele contează cel mai mult sufletul şi comunicarea...Da, da, şi când trece pe lângă ele unul care arată bine, le colcăie hormonii. Altfel, ele, mititelele sunt nişte "coco miţi" finuţe şi delicate. Sincer acum, chiar dacă ai un bărbat bun, cult, atent, care îţi arată lumea, dar nu te f..., te duci la altul.", a declarat Bote pentru WOWbiz.ro.


C.I. 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Cum poti integra bluzele cu imprimeu floral in tinute elegante?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri