Cătălin Botezatu, declaraţie ŞOCANTĂ despre sex. Niciun bărbat din showbiz nu a mai recunoscut asta VIDEO EXCLUSIV

Cătălin Botezatu, declaraţie ŞOCANTĂ despre sex. Niciun bărbat din showbiz nu a mai recunoscut asta VIDEO EXCLUSIV
Cătălin Botezatu, declaraţie ŞOCANTĂ despre sex. Niciun bărbat din showbiz nu a mai recunoscut asta VIDEO EXCLUSIV

Cătălin Botezatu, declaraţie ŞOCANTĂ despre sex. Uite ce a putut să spună despre femeile din showbiz.

Cătălin Botezatu a vorbit deschis despre viaţa lui sentimentală, despre femeile celebre pe care le-a iubit, dar şi despre experienţele lui sexuale tumultuoase.

Creatorul de modă nu s-a sfiit să spună că nu este străin de bordelurile de lux din străinătate şi nici de orgiile pe care mulţi din showbiz le-ar practica, dar puţini recunosc.

Cătălin Botezatu, declaraţie ŞOCANTĂ despre sex. "Dacă nu te f..., te duci la altul"

De curând, designerul a răbufnit şi ne-a spus că nu mai suportă femeile din lumea mondenă care se comportă ca "neprihănitele" dar în realitate sunt înnebunite după sex şi işi înşală la tot pasul soţii sau iubiţii.

" Eu sunt un om sincer, după cum ştiţi. Vorbesc fără perdea, am mai spus că pentru mine sexul e cel mai important într-o relaţie. Bărbaţii să ştiţi că recunosc asta! Femeile însă, unele dintre ele, care fac sex pe unde apucă şi îl introduc cu ambele mâini, spun că pentru dânsele contează cel mai mult sufletul şi comunicarea...Da,

da, şi când trece pe lângă ele unul care arată bine, le colcăie hormonii. Altfel, ele, mititelele sunt nişte "coco miţi" finuţe şi delicate. Sincer acum, chiar dacă ai un bărbat bun, cult, atent, care îţi arată lumea, dar nu te f..., te duci la altul.", a declarat Bote pentru WOWbiz.ro.


C.I. Citește și:

Aveţi pulsul mare? Ce dietă trebuie să urmaţi

Cum să îţi faci bucle lejere cu o sticlă într-un minut! Trucul Hudei Kattan

Irina Columbeanu a făcut SENZAȚIE pe străzile din Cluj-Napoca. A purtat o geantă de peste 10.000 de euro

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Modul inedit în care Pınar Deniz și-a luat rămas bun de la echipa serialului turcesc "Secrete de familie" (Yargı) - VIDEO

Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci NUCI. E nevoie de doar patru ore că să simţi efectele incredibile

Roberta, supărată foc pe Sebastian, după ce a observat că este cu ochii după alte fete pe rețelele sociale! Concurenta a hotărât să pună punct relației! „Eu nu pot așa! Să stau să mă consum non stop!”

„Înfricoșător!” Descoperire sinistră făcută de o femeie în imaginile din vacanță, chiar din hotel! A făcut-o să tremure de frică și să țină ascuns totul până astăzi


Cookies