Catalin Botezatu: “Ceaiul mi se pare foarte senzual, mai ales cand il ofer unei femei”


Catalin Botezatu: “Ceaiul mi se pare foarte senzual, mai ales cand il ofer unei femei”

Concurentii care s-au aflat in casa “Supermodels by Catalin Botezatu”, emisiune care va incepe in curand la Kanal D, au avut de luptat, in primul rand, cu propriile tentatii.

 

Regimul alimentar strict si exercitiile fizice obligatorii au fost piatra de incercare pentru fetele si baietii aflati permanent sub supraveghere in casa “Supermodels”. O solutie oferita de celebrul designer pentru cei care erau nevoiti sa lupte cu tentatiile alimentare consta in consumul de ceai, o bautura simpla, rafinata si la indemana oricui.
“Beau tot felul de ceaiuri exotice. Ador ceaiul Masala, pe care l-am descoperit in India, intr-o atmosfera extraordinara, cu multi ani in urma”, a declarat Bote.
Pentru cunoscutul designer, ceremonia ceaiului este o forma de arta pe care deseori o experimenteaza impreuna cu persoanele apropiate: “Imi place sa fac un ceai, sa il ofer cuiva cu care impartasesc idei si sa  folosesc toate accesoriile si rafinamentul din ceremonia ceaiului. Ceaiul mi se pare foarte cool, foarte senzual, mai ales cand il ofer unei femei”, a punctat Catalin Botezatu.
Designerul Catalin Botezatu ii va introduce in curand pe telespectatorii Kanal D in universul glamour al modei, dar si in cel al competitiei pentru titlul de Supermodel, prin intermediul show-ului “Supermodels by
Catalin Botezatu”, emisiune care va intra in curand in grila de programe a statiei. Concurentii, tineri de ambele sexe, vor fi nevoiti sa faca fata provocarilor unui concurs de televiziune, dar si restrictiilor si canoanelor impuse de o cariera in modelling.

Regimul alimentar strict si exercitiile fizice obligatorii au fost piatra de incercare pentru fetele si baietii aflati permanent sub supraveghere in casa “Supermodels”. O solutie oferita de celebrul designer pentru cei care erau nevoiti sa lupte cu tentatiile alimentare consta in consumul de ceai, o bautura simpla, rafinata si la indemana oricui. Beau tot felul de ceaiuri exotice. Ador ceaiul Masala, pe care l-am descoperit in India, intr-o atmosfera extraordinara, cu multi ani in urma ”, a declarat Bote. 

Pentru cunoscutul designer, ceremonia ceaiului este o forma de arta pe care deseori o experimenteaza impreuna cu persoanele apropiate: “ Imi place sa fac un ceai, sa il ofer cuiva cu care impartasesc idei si sa  folosesc toate accesoriile si rafinamentul din ceremonia ceaiului.
Ceaiul mi se pare foarte cool, foarte senzual, mai ales cand il ofer unei femei
”, a punctat Catalin Botezatu.

Designerul Catalin Botezatu ii va introduce in curand pe telespectatorii Kanal D in universul glamour al modei, dar si in cel al competitiei pentru titlul de Supermodel, prin intermediul show-ului “Supermodels by Catalin Botezatu”, emisiune care va intra in curand in grila de programe a statiei. Concurentii, tineri de ambele sexe, vor fi nevoiti sa faca fata provocarilor unui concurs de televiziune, dar si restrictiilor si canoanelor impuse de o cariera in modelling.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Despre funcționalitatea foliei pentru solarii dintr-un material agrotextil foarte rezistent

Unde a dispărut iubita lui Reghecampf! Antrenorul a fost surprins singur

Obtine un permis de barca pentru ape interioare, lacuri, fluvii si Delta Dunarii!

Bianca Drăgușanu și-a topit acidul din buze! Prima imagine cu vedeta după ultima intervenție

Noi replici acide în platoul „Bravo, ai stil! Celebrities”! Ruxi nu s-a mai putut abține: „Styling-urile nu sunt de momentul acesta al competiției”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

CITEȘTE: Ce zodie sunt în zodiacul chinezesc? Lista cu semnele și anii care le corespund

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri