Cat de gustos este kaki si de ce e bine sa-l consumam


Kaki sau Persimmon este un fruct exotic, delicios, cu un gust inconfundabil,denumit si "piersica japoneza", asemanator ca forma rosiei, iar ca textura si pepenul galben.

Este unul dintre fructele cu cel ai bogat continut nutritional ce include vitamina A, vitamine din complexul B, vitamina P si vitamina C, minerale precum sodiu, potasiu, magneziu, seleniu si cantitati mici de fier si zinc.

Kaki este mai bogat în potasiu decât banana, iar studiile au arătat că acesta are de două ori mai multe fibre decât merele. Conţine carbohidraţi de bună calitate şi la fel de mulţi antioxidanţi ca ceaiul verde. Kaki mai este bogat şi în acizi organici, taninuri, proteine şi betacaroten, care îi dă culoarea.

Sursa, foto: realitatea.net


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Bianca de la Puterea Dragostei este însărcinată?! „Am fost la control și…”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri