Casting pentru cel de-al doilea sezon al emisiunii “Puterea Dragostei”, saptamana aceasta, la Cluj!


Casting pentru cel de-al doilea sezon al emisiunii “Puterea Dragostei”, saptamana aceasta, la Cluj!

Emisiunea matrimoniala “Puterea Dragostei” se pregateste pentru marea finala a primului sezon, care va avea loc sambata, 13 iulie, la ora 15:30, la Kanal D! Concurentii care au fost supusi testului iubirii, in cele cateva luni de cand se afla in Casa “Puterea Dragostei”, se lupta pentru marele premiu pus in joc, dar si pentru a-si gasi sufletul pereche.

Pregatirile pentru cel de-al doilea sezon al emisiunii “Puterea Dragostei” sunt in desfasurare, dupa castingul care a avut loc saptamana trecuta, in Bucuresti, Clujul fiind cel de-al doilea oras in care va ajunge caravana emisiunii, saptamana aceasta.

“Am fost foarte fericita cand am vazut ca au fost foarte multi doritori care s-au prezentat la castingul din Bucuresti, pentru a avea o sansa de a participa in acest show extraordinar si de a-si gasi dragostea. Sper ca si la Cluj sa vina foarte multe persoane care isi doresc sa isi gaseasca sufletul pereche, sa se indragosteasca. Este o experienta minunata pentru cei care vin in emisiune, sa traiasca aici, in Casa <Puterea Dragostei>, in Turcia; cine nu si-ar dori o astfel de experienta?!”, spune Andreea Mantea.

Cei care vor sa se inscrie in show-ul matrimonial “Puterea Dragostei” sunt invitati la castingul de la Cluj, pe 27 si 28 iunie, la Grand Hotel Italia (strada Vasile Conta, numarul 2), in intervalul orar 12:00 – 18:00.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Bon Jovi este devastat! Fiul său a fost infectat cu noul coronavirus! Cum se simte tânărul: „Nu este...”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri