Castigatoarea „Bravo, ai stil!” va fi aleasa sambata seara, la Kanal D!


O noua campanie fierbinte se desfasoara la doar cateva zile dupa ce s-a incheiat scrutinul electoral.

 

Aflate la un pas de marea finala, concurentele de la “Bravo, ai stil” isi asteapta procentele reprezentate de voturile telespectatorilor!
Seara de sambata, 17 decembrie, cand va avea loc marea finala “Bravo, ai stil!”,  va decide soarta celor patru fete ramase in concurs si va naste o noua vedeta.
Timp de 17 saptamani au dezvoltat strategii, aliante si au castigat simpatia publicului sau au atras antipatia de partea lor prin greselile facute de-a lungul editiilor “Bravo, ai stil!”, dar, in final, toate cele patru fete ajunse in finala merita aplauze.
Juratii au avut o misiune dificila, dar si frumoasa, aceea de a le ajuta pe fete intr-o calatorie uimitoare de-a lungul careia fiecare dintre ele a descoperit ceva important, nu atat despre haine, cat despre ea insasi. Odata cu cele 14 concurente, publicul a avut parte de adevarate lectii de stil si de spectacolul transformarii oferit de ambitioasele concurente.
Verdictul publicului si desemnarea castigatoarei marelui premiu ce consta intr-o cariera in televiziune si suma de 100.000
de lei, vor fi transmise in direct, sambata seara, la Kanal D! Publicul va decide cine din cele patru favorite – Andreea, Cristina Mihaela, Larisa si Silvia – va fi cea mai stilata femeie din Romania.
Nu ratati sambata seara, de la ora 22:00, ultima Gala a primului sezon “Bravo, ai stil!”.

Aflate la un pas de marea finala, concurentele de la “Bravo, ai stil” isi asteapta procentele reprezentate de voturile telespectatorilor!Seara de sambata, 17 decembrie, cand va avea loc marea finala “Bravo, ai stil!”,  va decide soarta celor patru
fete ramase in concurs si va naste o noua vedeta.Timp de 17 saptamani au dezvoltat strategii, aliante si au castigat simpatia publicului sau au atras antipatia de partea lor prin greselile facute de-a lungul editiilor “Bravo, ai stil!”, dar, in final, toate cele patru fete ajunse in finala merita aplauze.Juratii au avut o misiune dificila, dar si frumoasa, aceea de a le ajuta pe fete intr-o calatorie uimitoare de-a lungul careia fiecare dintre ele a descoperit ceva important, nu atat despre haine, cat despre ea insasi.
Odata cu cele 14 concurente, publicul a avut parte de adevarate lectii de stil si de spectacolul transformarii oferit de ambitioasele concurente.Verdictul publicului si desemnarea castigatoarei marelui premiu ce consta intr-o cariera in televiziune si suma de 100.000 de lei, vor fi transmise in direct, sambata seara, la Kanal D! Publicul va decide cine din cele patru favorite – Andreea, Cristina Mihaela, Larisa si Silvia – va fi cea mai stilata femeie din Romania.

Nu ratati sambata seara, de la ora 22:00, ultima Gala a primului sezon “Bravo, ai stil!”.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cum să devii mai feminină și atrăgătoare. Sfaturi esențiale despre atitudine, stil și igienă

Începe tărăboiul! Cu ce o amenință Ciucu pe Alina Sorescu!

Vremea de luni, 30 mai 2022. Anunțul ANM: vreme extrem de calda!

Ce să pui în apa florilor pentru a rezista mai mult. „Ştiaţi că apa cu clor, luată de la conductă, scurtează viaţa florilor?"

Vremea de duminica, 29 mai 2022. Anunțul ANM: instabilitate!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty

Cum să arăți mereu bine fără prea mult efort. Sfaturi pentru un aspect impecabil 24/7

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri