”Casa Iubirii” a primit o nouă veste neașteptată! Larisa, dezvăluire șocantă: ”Îți zic sincer, sunt însărcinată” Aflați cum a reacționat Ionuț, joi, 17 noiembrie, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D


Larisa îi mărturisește lui Ionuț că este gravidă. Este adevăr sau minciună? Aflați joi, 17 noiembrie, într-o nouă ediție ”Casa Iubirii”.


In articol:

Larisa face o serie de dezvăluiri, cu scopul de a-l lăsa pe Ionuț fără cuvinte. Concurenta îi spune iubitului ei că este însărcinată.

Reacția lui Ionuț când Larisa i-a mărturisit că este gravidă

Larisa și Ionuț  trec prin cea mai minunată perioadă a lor de când sunt într-o relație. Deși totul părea că merge în direcția cea bună, Larisa l-a surprinse total pe Ionuț cu o veste neașteptată, aceasta i-a dezvăluit că este însărcinată.

”Nu știu dacă o să fie totul ok, dar îți zic sincer, sunt însărcinată”, a zis Larisa. 

Citește și: Kinga de la Casa Iubirii fotografiată în mașini scumpe

”Casa Iubirii” a primit o nouă veste neașteptată

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Care a fost primul lucru pe care l-a făcut Kinga, după eliminarea din Casa Iubirii

Concurentul a rămas șocat la aflarea veștii. Cu toate astea, rămâne de văzut dacă tânăra doar și-a încercat iubitul, asta pentru a vedea cum reacționează, sau dacă este adevărat ceea ce a dezvăluit.

Anca se află într-o situație fără cale de scăpare

În “Casa Iubirii” au început să apară diverse detalii nebănuite despre Anca, una dintre cele mai noi fete din competiție. Fotografii cu tânăra din club în timp ce se sărută cu o altă femeie au început să circule în casă. Radu, deși nu are nicio legătură cu Anca, este total șocat de ceea ce a văzut. Totodată, tânăra nu se simte ofensată de ceea ce zic băieții, mai mult de atât, a ținut să precizeze că nu este o sfântă și că face întotdeauna ce îi place.

Citește și: Radu, decizie spontană după eliminarea Kingai din Casa iubirii! „Îți dorești să pleci?” Ce hotărâre va lua concurentul luni, 14 noiembrie, într-o ediție neașteptată, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

”Casa Iubirii” a primit o nouă veste neașteptată

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Momente tensionate în Casa iubirii! Kinga, Sorin și Cristian nominalizați spre eliminare. Iată cine a plecat din emisiune, duminică, 13 noiembrie!

Radu: Ai spus în prima zi sau în a doua că tu nu ieși în cluburi și că ține nu-ți place mediul acesta.
Bianca: A zis că iese, dar nu cu băieți la masă, Radu.
Anca: Ascultați bine, nu-mi puneți cuvinte în gură care nu au ieșit. Din prima zi în care a pus piciorul în casa asta am zis: eu nu sunt vreo sfântă și nici nu vreau să fiu”, a fost conversația dintre cei trei concurenți, din cadrul emisiunii ”Casa iubirii”.

Fetele din “ Casa iubirii ” au sărit în apărarea Ancăi, spunând că nu este nimic bizar să te săruți cu o altă femeie, Larisa fiind una dintre susținătoarele șatenei.

Citește și: Cum a înșelat-o Culiță Sterp pe fosta lui soție, Carmen de la Sălciua. ”Problema este că am ieșit foarte șifonată.”

”Casa Iubirii” a primit o nouă veste neașteptată

[Sursa foto: Captură YouTube]


Abonează-te pe

Citește și:

Kinga de la Casa Iubirii fotografiată în mașini scumpe

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

Care a fost primul lucru pe care l-a făcut Kinga, după eliminarea din Casa Iubirii

Radu, decizie spontană după eliminarea Kingai din Casa iubirii! „Îți dorești să pleci?” Ce hotărâre va lua concurentul luni, 14 noiembrie, într-o ediție neașteptată, de la 10:00...

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Rețeta de Clătite cu miere și fulgi de migdale, cu care îți poți face dimineața mai gustoasă!
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri