Radu, decizie spontană după eliminarea Kingai din Casa iubirii! „Îți dorești să pleci?” Ce hotărâre va lua concurentul luni, 14 noiembrie, într-o ediție neașteptată, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D


După eliminarea Kingai din Casa iubirii, Radu este copleșit de emoții și de regretul că nu a putut discuta mai mult cu ea!


In articol:

Gala de duminică a emisiunii Casa iubirii a fost plină de multe clipe dramatice, dar și de emoții, tristețe și mari regrete, deoarece una dintre cele mai controversate concurente a plecat din cadrul emisiunii. După ce s-au făcut nominalizările, cei trei concurenți care au ajuns spre eliminare au fost Sorin, Kinga și Cristian.

Însă, cea care a părăsit emisiunea Casa Iubirii a fost Kinga, așa cum își dorise de la bun început, din ediția de Gală, când i-a rugat pe băieți să o nominalizeze, pentru a putea părăsi emisiunea. Cu toate astea, înainte de a părăsi Casa iubirii, Kinga a făcut un gest cu totul neașteptat față de Radu, care l-a bulversat foarte tare. Așadar, în ediția de luni, tânărul va începe să plângă și va vorbi despre regretul că nu a reușit să vorbească îndeajuns cu Kinga, pentru a clarifica lucrurile între ei.

Citește și: Momente tensionate în Casa iubirii! Kinga, Sorin și Cristian nominalizați spre eliminare. Iată cine a plecat din emisiune, duminică, 13 noiembrie!

Radu, decizie spontană după eliminarea Kingai din Casa iubirii

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: “Îmi este frică să intru!” Mirela Vaida, clipe de groază prin care a trecut când s-a întors acasă

Radu, decizie neașteptată după eliminarea Kingai din Casa iubirii

În ediția de luni a emisiunii Casa iubirii, lucrurile se vor schimba pentru Radu, care va recunoaște că i-a produs multă suferință plecarea Kingai, pentru că nu a reușit să vorbească mai mult cu ea. Concurentul a declarat că regretă enorm faptul că fosta lui partenera nu l-a sărutat până în Gală, deoarece dacă ar fi făcut-o mai devreme, lucrurile ar fi putut sta diferit și poate că ar fi format încă un cuplu. În timp ce Radu va vărsa lacrimi de tristețe după Kinga, cea care va suferi la fel de mult va fi Anca, pentru că va fi conștientă de faptul că tânărul încă o place pe Kinga și mai mult decât atât, încă mai are sentimente pentru ea din moment ce este atât de supărat după plecarea ei.

Citește și: Nicoleta de la "Casa Iubirii" a fost încolțită. Concurenta a început să plângă

Radu, decizie spontană după eliminarea Kingai din Casa iubirii

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: “Noi ne întrecem, care are mai mult.” Armin Nicoară și Claudia Puican au semnat un contract prenupțial, înainte să facă marele pas

Andreea Mantea: Radu, de ce ți-a venit să plângi de dimineață? Ești supărat că n-ai apucat să vorbești cu ea?
Radu: Da!
Andreea Mantea: Dar ce ai fi vrut să vorbești cu ea?
Radu: S-o întreb de ce a simțit nevoia să mă sărute în Gală și nu a făcut asta până acum! Pentru că dacă ar fi făcut-o, eu zic că ar fi stat lucrurile altfel între noi!
Andreea Mantea: Îți dorești să pleci? Să te duci după ea?”

Citește și: Iancu Sterp și Denisa Coțolan s-au logodit? Detaliul care ridică semne de întrebare

Radu, decizie spontană după eliminarea Kingai din Casa iubirii

[Sursa foto: Captură YouTube]


Abonează-te pe

Citește și:

Momente tensionate în Casa iubirii! Kinga, Sorin și Cristian nominalizați spre eliminare. Iată cine a plecat din emisiune, duminică, 13 noiembrie!

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Diana Bulimar, demnă de OnlyFans! Fotografii fără sutien și cu părțile intime la vedere

„Cel mai important moment.” Ce au anunțat Codruța Filip și Valentin Sanfira, la puțin timp după ce și-au unit destinele

Nicoleta de la "Casa Iubirii" a fost încolțită. Concurenta a început să plângă

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Mirela Retegan. „Sunt o minune a lui Dumnezeu!”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri