Atunci cand afli ca trebuie sa vina cineva in vizita neanuntat din timp si nu ai in casa decat niste cartofi, sa stii ca ii poti folosi pe cei pe care ii ai, fara sa iti fie teama, indiferent ca sunt noi sau ca sunt obisnuiti. Cu aceata reteta vor iesi oricare, la fel de buni. In plus, in afara de ei si restul ingredientelor sunt foarte ieftine si comune.
Vor iesi atat de buni incat la final nici nu va conta ca nu mai ai alaturi vreo salata sau un gratar sau desert. Cu aceasta reteta de cartofi la punga vei reusi sa faci o impresie buna in fata oricui, chiar si in fata copiilor foarte pretentiosi cand vine vorba despre bucatarie. Vei avea nevoie de un kilogram de cartofi noi, de 3-4 catei de usturoi, de 3 linguri de ulei, de sare si de piper. Spala si curata toti cartofii. Cartofii mai mari pot fi taiati in jumatate sau in sferturi. Toaca usturoiul la presa sau direct cu un cutit. Pune intr-un vas uleiul, condimentele, usturoiul si desigur cartofii si amesteca toate produsele intre ele.
Acum pune compozitia intr-o punga. pune punga intr-o tava si da tava la copt intr-un cupator setat la 200 de grade, pentru aproximativ o ora.
Citeste continuarea aici.