Carnea este un produs des întâlnit în mesele de zi cu zi ale românilor. De cele mai multe ori, carnea este păstrată la frigider, pentru a putea fi consumată o perioadă mai îndelungată. Singurul inconvenient este acelă că trebuie să așteptăm până aceasta se dezgheață.
Din fericire, există soluții pentru a putea dezgheța carnea în mod rapid, și a putea fi gata de gătit.
Cum se dezgheață carnea, într-un mod cât mai rapid
Mulți dintre noi ne-am confruntat cu problema cărnii din congelator. Deși vrem să ne apucăm de gătit, carnea încă nu este decongelată complet. Cu toate acestea, există modalități simple, pentru a scăpa de această problemă. Tot ce trebuie făcut este să luați o oală, să o așezați cu gura în jos, iar apoi să puneți carnea deasupra ei. În continuare, deasupra cărnii, trebuie să puneți o a doua oală, plină pe jumătate cu apă caldă. După
În cât timp se dezgheață carnea de pui, porc sau vită
Citeste si: Truc uimitor pentru gospodine. Cum păstrezi uleiul din tigaie limpede pentru o perioadă lungă de timp
În funcție de sortimentul de carne ales, timpul de așteptare pentru dezghețare, este diferit.
Carnea de pui se dezgheață în apă rece, ia apa trebuie schimbată o dată la aproximativ 30 de minute. De regulă, acest tip de carne este gata de preparare după o oră, dar dacă folosiți trucul de mai sus, veți aștepta doar 10 minute. Carnea de vită este cea care se dezgheață în cel mai mult timp. În mod normal, aceasta poate fi gătită după 2 ore, dar soluția de mai sus te poate ajuta să ai mai puțin timp de așteptare.Cum se dezgheață carnea la microunde
Citeste si: 2022 style: Cele mai chic coafuri pentru modelele de videochat
Din dorința de a salva timp, multe persoane dezgheață carnea la microunde. Cu toate acestea, trebuie să țineți cont de niște reguli, atunci când microundele va fi aliatul vostru pentru dezghețarea cărnii.
Cum se decongelează carnea tocată
Dacă ne dorim un preparat din carne tocată, modalitatea de dezghețare este diferită. Carnea se pune într-o pungă etanșă, iar apoi se lasă în apă caldă.
Pe măsură ce se răcește, apa trebuie schimbată, cu una fierbinte.