Carmen Negoita a luat lectii de surf si a urcat pe cel mai inalt vulcan din Panama!


Carmen Negoita a petrecut o vacanta de vis, de trei saptamani, la zeci de mii de kilometri distanta de Romania. Cunoscutul fashion blogger a ales ca destinatie America Centrala, mai exact Panama, tara tropicala unde a trait, in premiera, experiente de neuitat.

 

Dupa un an de munca asidua, in care si-a extins activitatea de fashion blogger peste hotare si a lansat un restaurant raw vegan renumit, fashionista si-a plecat in prima vacanta din ultimii ani.
“Am ales Panama deoarece mi-am dorit o destinatie cu adevarat exotica si mai putin frecventata de turisti. Am vrut un loc unde civilizatia se impleteste de minune cu salbaticia. Am stat cateva zile in Panama, un oras surprinzator, cu zeci de zgarie-nori, care aduce cu Dubai-ul. Apoi, am plecat spre zonele lor mai autentice: m-am relaxat pe cea mai frumoasa plaja pe care am fost pana acum, unde aproape zilnic vedeam curcubeul deasupra oceanului, am urcat cu masina de teren pe cel mai inalt vulcan din tara pentru a vedea cel mai frumos rasarit de soare si am ajuns cu barca pe cateva din cele peste 300 de insule mici din largul oceanului. Multe dintre ele nici nu sunt locuite, fiind foarte mici, de doar cativa metri patrati”, povesteste Carmen.
In Panama, Carmen a avut ocazia sa ia primele lectii de surf.
“Nu a fost usor, pentru ca a trebuit, mai intai, sa imi inving teama de apa. Valurile erau destul de mari si periculoase. Insa, dupa cateva ore de incercari, am reusit sa stau pe placa si sa merg deasupra valurilor. Este o senzatie de nedescris. Abia acum am ajuns sa ii inteleg pe surferi de ce calatoresc sute sau mii de kilometri pentru a ajunge intr-un loc unde pot face acest sport”, declara Carmen.
Ajunsa in insulele din arhipelag, bloggerita a avut ocazia sa descopere stilul de viata al bastinasilor.
“Traiesc in colibe si si-au pastrat stilul de viata de secole. Nu vor sa mearga in orasele civilizate. Locul are un farmec aparte. Am cules impreuna nuci de cococ baby si alte fructe si am invatat sa prepar cateva retete foarte interesante. Totul raw, bio, fara coacere la cuptor. Panama este o tara senzationala, foarte diferita de alte locuri exotice in care am mai fost. Oamenii sunt tot timpul zambitori, par foarte fericiti, desi, recunosc, nu se prea agita sa munceasca si nu au venituri mari. Este un loc al extremelor. De la luxul si civilizatia din capitala, unde am petrecut Revelionul, pana la salbaticia autentica din restul teritoriului. Am vizitat cel mai frumos parc national cu specii de flori pe cale de disparitie, m-am jucat cu papagalii care zburat liber pretutindeni si m-am bucurat de peisajele neatinse de civilizatia umana”, adauga Carmen.

Dupa un an de munca asidua, in care si-a extins activitatea de fashion blogger peste hotare si a lansat un restaurant raw vegan renumit, fashionista si-a plecat in prima vacanta din ultimii ani.“Am ales Panama deoarece mi-am dorit o destinatie cu adevarat exotica si mai putin frecventata de turisti. Am vrut un loc unde civilizatia se impleteste de minune cu salbaticia. Am stat cateva zile in Panama, un oras surprinzator, cu zeci de zgarie-nori, care aduce cu Dubai-ul. Apoi, am plecat spre zonele lor mai autentice: m-am relaxat pe cea mai frumoasa plaja pe care am fost pana acum, unde aproape zilnic vedeam curcubeul deasupra oceanului, am urcat cu masina de teren pe cel mai inalt vulcan din tara pentru a vedea cel mai frumos rasarit de soare si am ajuns cu barca pe cateva din cele peste 300 de insule mici din largul oceanului. Multe dintre ele nici nu sunt locuite, fiind foarte mici, de doar cativa metri patrati”, povesteste Carmen.In Panama, Carmen a avut ocazia sa ia primele lectii de surf.“Nu a fost usor, pentru ca a trebuit, mai intai, sa imi inving teama de apa. Valurile erau destul de mari si periculoase. Insa, dupa cateva ore de incercari, am reusit sa stau pe placa si sa merg deasupra valurilor. Este o senzatie de nedescris. Abia acum am ajuns sa ii inteleg pe surferi de ce calatoresc sute sau mii de kilometri pentru a ajunge intr-un loc unde pot face acest sport”, declara Carmen.

Ajunsa in insulele din arhipelag, bloggerita a avut ocazia sa descopere stilul de viata al bastinasilor.“Traiesc in colibe si si-au pastrat stilul de viata de secole. Nu vor sa mearga in orasele civilizate. Locul are un farmec aparte. Am cules impreuna nuci de cococ baby si alte fructe si am invatat sa prepar cateva retete foarte interesante. Totul raw, bio, fara coacere la cuptor. Panama este o tara senzationala, foarte diferita de alte locuri exotice in care am mai fost. Oamenii sunt tot timpul zambitori, par foarte fericiti, desi, recunosc, nu se prea agita sa munceasca si nu au venituri mari. Este un loc al extremelor. De la luxul si civilizatia din capitala, unde am petrecut Revelionul, pana la salbaticia autentica din restul teritoriului. Am vizitat cel mai frumos parc national cu specii de flori pe cale de disparitie, m-am jucat cu papagalii care zburat liber pretutindeni si m-am bucurat de peisajele neatinse de civilizatia umana”, adauga Carmen.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Când începe școala! Ministrul Educației, anunț de ultimă oră

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri