Carmen Harra, predicții sumbre pentru 2021! Ce se va întâmpla cu România: „Gândurile de rău care ne copleșesc...”


Ce spune Carmeb Harra despre România pentru anul 2021. Ce se va întâmpla cu țara noastră în următoarele luni.


In articol:

Carmen Harra vine cu noi predicții pentru anul 2021. Toată lumea se gândește cu emoție la anul care vine și la provocări, după un an dificil din toate punctele ce vedere.

Carmen Harra i-a îndemnat pe contul său de socializare pe români să fie din ce în ce mai pozitivi și să nu se mai lase copleșiți de gândurile negre și de grijile care apar tot mai des în viețile lor.

Citeste si: Profeții Nostradamus pentru 2021. România va fi cucerită de Rusia

În cazul în care continuăm să atragem lucruri negative în jurul nostru, viața tuturor se poate transforma într-un adevărat coșmar:

„Lumea în care trăim este reflecția minții noastre. Tot ce proiectăm în univers devine realitatea noastră fizică. Este foarte important să știm că tot ceea ce ni se întâmplă, ni se întâmplă din cauza legilor universale ale karmei, legilor universale ale atracției, ale manifestării.

Noi manifestăm lumea în care trăim! Este foarte important cum gândim, este foarte important ce punem în univers și să nu lăsăm niciodată emoțiile negative, gândurile de rău care ne copleșesc, suferințele de orice natură, să ne transforme viața într-un coșmar”, a spus Carmen Harra pe rețelele de socializare.

â

Carmen Harra, predicții pentru anul 2021
Carmen Harra a dezvăluit ce se va întâmpla cu omenirea în 2021[Sursa foto: Facebook]

Carmen Harra avertisment: „Trebuie să mulțumiți Divinității”

De asemenea, Carmen Harra a mai psus că pandemia de coronavirus a fost o încercare timisă de Divinitate, pentru a ne pune pe gânduri și pentru a realiza cine suntem, pentru a vedea încotro vrem să ajungem cu viața

noastră.

Citeste si: Carmen Harra face anunțul devastator: ”Este doar începutul..."

De asemenea, vedeta i-a rugat pe toți românii să mulțumească zi de zi Divinității, reușind în acest fel să primească binecuvântarea necesară.

„Iată că suntem încercați prin această pandemie să regândim, să regândim cine suntem și cum trebuie să acționăm în lumea în care trăim, pentru că, din nou, lumea în care trăim, noi o proiectăm! Este rezultatul gândurilor noastre. Nu vine din afară, totul vine din interior. Vă rog, în fiecare zi când vă treziți dimineață, gândiți-vă la lucrurile bune pentru care trebuie să fiți recunoscători, pentru care trebuie să mulțumiți divinității! Mulțumirea de sine și mulțumirea în general este un factor de binecuvântare”, a mai declarat celebra prezicătoare.


Abonează-te pe

Citește și:

Alexandru Rafila, avertisment fără precedent: "Acesta este un mesaj..."

Fosta soție l-a bătut până l-a învinețit! Reghe, de urgență la spital. Imaginile momentului

Se fac angajări! Ce ordonanță a semnat Klaus Iohannis?

Când a fost fabricat prima dată vaccinul anti-COVID-19?! Abia acum s-a aflat

Zara Tindall, nepoata reginei Elisabeta, este însărcinată pentru a treia oară! Felicitări!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Nicoleta Dragne, însărcinată pentru a doua oară
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri