Carmen Harra, predicții sumbre pentru 2021! Ce se va întâmpla cu România: „Gândurile de rău care ne copleșesc...”

Carmen Harra

Ce spune Carmeb Harra despre România pentru anul 2021. Ce se va întâmpla cu țara noastră în următoarele luni.

Carmen Harra vine cu noi predicții pentru anul 2021. Toată lumea se gândește cu emoție la anul care vine și la provocări, după un an dificil din toate punctele ce vedere.

Carmen Harra i-a îndemnat pe contul său de socializare pe români să fie din ce în ce mai pozitivi și să nu se mai lase copleșiți de gândurile negre și de grijile care apar tot mai des în viețile lor.

Citeste si: Profeții Nostradamus pentru 2021. România va fi cucerită de Rusia

În cazul în care continuăm să atragem lucruri negative în jurul nostru, viața tuturor se poate transforma într-un adevărat coșmar:

Citește și: „O veste atât de frumoasă” Deei Maxer nu i-a venit să creadă când a văzut rezultatul- wowbiz.ro

Citește și: Imagini-cheie care ar putea schimba traiectoria anchetei aflată în desfășurare privind moartea artistei Dj Lalla- radioimpuls.ro

„Lumea în care trăim este reflecția minții noastre. Tot ce proiectăm în univers devine realitatea noastră fizică. Este foarte important să știm că tot ceea ce ni se întâmplă, ni se întâmplă din cauza legilor universale ale karmei, legilor universale ale atracției, ale manifestării. Noi manifestăm lumea în care trăim! Este foarte important cum gândim, este foarte important ce punem în univers și să nu lăsăm niciodată emoțiile negative, gândurile de rău care ne copleșesc, suferințele de orice natură, să ne transforme viața într-un coșmar”, a spus Carmen Harra pe rețelele de socializare.

â

Carmen Harra, predicții pentru anul 2021
Carmen Harra a dezvăluit ce se va întâmpla cu omenirea în 2021[Sursa foto: Facebook]

Carmen Harra avertisment: „Trebuie să mulțumiți Divinității”

De asemenea, Carmen Harra a mai psus că pandemia de coronavirus a fost o încercare timisă de Divinitate, pentru a ne pune pe gânduri și pentru a realiza cine suntem, pentru a vedea încotro vrem să ajungem cu viața noastră.

Citeste si: Carmen Harra face anunțul devastator: ”Este doar începutul..."

De asemenea, vedeta i-a rugat pe toți românii să mulțumească zi de zi Divinității, reușind în acest fel să primească binecuvântarea necesară.

„Iată că suntem încercați prin această pandemie să regândim, să regândim cine suntem și cum trebuie să acționăm în lumea în care trăim, pentru că, din nou, lumea în care trăim, noi o proiectăm! Este rezultatul gândurilor noastre. Nu vine din afară, totul vine din interior.

Vă rog, în fiecare zi când vă treziți dimineață, gândiți-vă la lucrurile bune pentru care trebuie să fiți recunoscători, pentru care trebuie să mulțumiți divinității! Mulțumirea de sine și mulțumirea în general este un factor de binecuvântare”, a mai declarat celebra prezicătoare.Citește și:

Alexandru Rafila, avertisment fără precedent: "Acesta este un mesaj..."

Se fac angajări! Ce ordonanță a semnat Klaus Iohannis?

ego.ro Toți o cunosc pe Andra, dar puțini o știu pe sora ei! IMAGINI rare cu Aura, cu ce se ocupă de fapt

wowbiz.ro "Vă anunț oficial că s-a încheiat" Simona Gherghe a sperat până în ultima clipă

radioimpuls.ro Mădălina Pamfile are probleme mari cu legea. Motivul pentru care fosta asistentă tv a ajuns în fața instanței

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu și Lorena, primul pas spre împăcare! Iată cum a decurs întâlnirea celor doi în camera roșie! Concurentul nu s-a putut abține și a sărutat-o pe frumoasa brunetă! Cum a reacționat Catinca

stirilekanald.ro Se schimbă buletinele! Cum arată și ce informații noi vor apărea pe noua carte de identitate?


Parteneri
Cookies