Carmen de la Sălciua e pe val şi pe locul #1 în Trending cu noua piesă: 1 milion de vizualizări la o zi de la lansare! ”Viața mea e o furtună, dar acum e vreme bună”


Carmen de la Sălciua e pe val și este, din nou, numărul #1! Cel mai recent single al artistei, ”#ÎNDRĂGOSTIT”, este pe locul întai în topul celor mai populare clipuri din România, a adunat deja peste 1.000.000 de vizualizări, și l-a detronat pe fostul soț, Culiță Sterp, luându-i locul 1 în trending, pe Youtube.


In articol:

"Regina Youtube-ului", aşa cum este numită de presă, asta datorită numărului mare de vizualizări pe care îl strânge la fiecare piesă pe care o lansează, este cu siguranță un fenomen, care reușește să surprindă de la proiect la proiect. În mai puțin de 24 de ore de la lansare, cea mai recentă piesă semnată de Carmen de la Sălciua, „#ÎNDRĂGOSTIT”, a acumulat 1 milion de vizualizări în timp real.

Mai mult decât atât, piesa se află pe locul 1 în Trending, înaintea unor artiști de top din România, precum Sore, Smiley, The Motans, Pepe, Nane, Karmen, sau Liviu Teodorescu.

Citeste si: Horoscopul vrajitoarelor care dateaza din 1547! Blestemul ascuns al fiecarei zodii

"Nu mai am cuvinte! Mi s-a epuizat stocul! Sunt copleșită și emoționată de ce mi se întâmplă! Viața mea e o furtună, dar acum e vreme bună! Dragilor vă mega mulțumesc pentru acest loc 1! Succesul asta vouă vi se datorează! Nu poți fi un om de succes dacă nu te iubește

Dumnezeu, dacă nu te iubesc oamenii!

Tin minte, când eram micuță mă uitam foarte mult la sport, îmi plăcea de Gabriela Szabo... mă emoționa mereu să o văd pe podium și cel mai frumos moment era acela, când se cânta imnul României pentru o învingătoare! Pentru că ea mereu ajungea pe locul 1! Îmi doream ca într-o zi să fiu atât de iubită... A fost un exemplu pentru mine, ambiția ei și succesul ei, bineînțeles pe latura mea muzicală!

In spatele acestui 1 se află multă muncă și ambiție! Insă munca după cum știm înnobilează omul și îmi doresc să îmi dea Dumnezeu putere să muncesc și să vă dăruiesc melodii frumoase în continuare! Vă mulțumesc pentru 👑! Vă iubesc!", a scris Carmen de la Sălciua, pe Facebook.

Motivul pentru care este supranumită ”Regina youtube-ului” din România

Carmen de la Sălciua este, de departe, revelația muzicii populare și de petrecere.

Spre exemplu, piesa pe care a lansat-o în toamna lui 2018, intitulată “Dansez prin ploi”, s-a bucurat de un succes nebun! La momentul respectiv, melodia a fost pe locul 1 în topul celor mai populare clipuri din România timp de 2 săptămâni consecutiv și a adunat până în prezent aproape 36 de milioane de vizualizări. WOW!


Abonează-te pe

Citește și:

Top 5 jucării sexuale pentru cuplu

Dezvăluiri BOMBĂ! Cine este de fapt iubitul lui Denise Rifai

Horoscopul vrajitoarelor care dateaza din 1547! Blestemul ascuns al fiecarei zodii

De ce e bine să nu-ți injectezi toxina botulinică înainte de 25 de ani? Învață să-ți iubești ridurile

Sfântul Nectarie 2021: Cine a fost Sfântul Nectarie, vindecătorul de cancer

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

DESCOPERĂ: Cine este Alina Laufer. Biografie: data nașterii, căsătorie, divort, copii

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri