Carmen Bruma te invata cum SA NU te ingrasi de Sarbatori!


Uite ce trebuie sa mananci si care sunt regulile ei de aur Carmen Bruma recunoaste ca placerea ei vinovata cand vine vorba de bucatele de Craciun este cozonacul.

 

Ea nu se abtine niciodata de la dulcele ei preferat insa are mare grija cand il mananca. Mai exact, iubita lui Mircea Badea a dat tuturor domnisoarelor care au mare grija de silueta lor cateva sfaturi pentru ca Mos Craciun sa nu le aduca kilograme in plus.
"Din 12 luni iti poti permite doua luni in care sa calci strambi cu mentiunea ca poti sa mananci orice, dar ai putea sa modifici momentele in care mananci asta, adica pana in ora 17 pentru ca organismul sa nu acumuleze grasime" a spus ea la Teo Show.
"Sarmalele le putem face din carne de porc, dar fara orez, paine sau cartofi. Daca alegem partea buna de carne din porc nu este mare diferenta de calorii fata de pui. Le mancam cu muraturi si e perfect. Carnea cu muraturi este o combinatie foarte buna e ca si cum ai manca friptura cu muraturi. Daca te limitezi la doua pahare de vin pe zi, pana in pranz si daca este si sec este si mai bine. Cozonac se poate, e slabiciunea mea si nu ma abtin niciodata, nu mananc seara, dar in restul zilei numai asta fac. Poti manca si dupa un antrenament intens. Daca mananci cateva bucatele de ananas dupa masa sunt indicate pentru ca ajuta la digestie. Este foarte ok pentru ca al contine bromelina. De exemplu o zi ar putea arata asa. Te trezesti mananci salata de bouef, la pranz o ciorba cu carnati si muraturi, te duci la o plimbarica si mananci niste cozonac si bei un vin, iar seara friptura cu muraturi, mi se pare rezonabil..." a mai adaugat Carmen la Kanal D.
http://youtu.be/WbFN9iErrn4

Ea nu se abtine niciodata de la dulcele ei preferat insa are mare grija cand il mananca. Mai exact, iubita lui Mircea Badea a dat tuturor domnisoarelor care au mare grija de silueta lor cateva sfaturi pentru ca Mos Craciun sa nu le aduca kilograme in plus. 

"Din 12 luni iti poti permite doua luni in care sa calci strambi cu mentiunea ca poti sa mananci orice, dar ai putea sa modifici momentele in care mananci asta, adica pana in ora 17 pentru ca organismul sa nu acumuleze grasime" a spus ea la Teo Show. 

"Sarmalele le putem face din carne de porc, dar fara orez, paine sau cartofi. Daca alegem partea buna de carne din porc nu este mare diferenta de calorii fata de pui. Le mancam cu muraturi si e perfect. Carnea cu muraturi este o combinatie foarte buna e ca si cum ai manca friptura cu muraturi. Daca te limitezi la doua pahare de vin pe zi, pana in pranz si daca este si sec este si mai bine. Cozonac se poate, e slabiciunea mea si nu ma abtin niciodata, nu mananc seara, dar in restul zilei numai asta fac. Poti manca si dupa un antrenament intens. Daca mananci cateva bucatele de ananas dupa masa sunt indicate pentru ca ajuta la digestie. Este foarte ok pentru ca al contine bromelina. De exemplu o zi ar putea arata asa. Te trezesti mananci salata de bouef, la pranz o ciorba cu carnati si muraturi, te duci la o plimbarica si mananci niste cozonac si bei un vin, iar seara friptura cu muraturi, mi se pare rezonabil..." a mai adaugat Carmen la Kanal D.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Delia, primele declarații despre SARCINĂ! Vedeta a făcut anunțul așteptat de toți

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri