Care sunt cele mai populare articole amanetate?


Care sunt cele mai populare articole amanetate?

Dacă ați intrat vreodată într-o casă de amanet, fără îndoială ați văzut rafturi și cutii pline cu diverse bunuri.

În timp ce multe case de amanet vor lua aproape orice de valoare, există anumite articole care sunt amanetate mai frecvent decât altele.

Iată o listă cu unele dintre cele mai frecvente articole amanetate:

Bijuterii

Începem cu una dintre cele mai evidente alegeri: bijuteriile. Cine nu iubește acele bijuterii strălucitoare? Majoritatea pieselor se vând practic singure. Bijuteriile au prețuri foarte bune în mod constant și sunt echitabile, oferind celor care doresc să-și amaneteze articolele un profit decent și întotdeauna există oameni care caută să obțînă o ofertă grozavă la un colier superb, pentru o brățară dintr-un metal prețios, un ceas de lux sau o pereche de cercei.

Monede vechi

La fel ca bijuteriile, monedele sunt și acestea articole care se vând că pâinea caldă. Colectarea de monede a fost întotdeauna o mare afacere și există multe monede care valorează o avere. Un adevărat chilipir îl reprezintă așa cum era de așteptat, acele monede rare și vechi, fiind foarte căutate de colecționari, dar și extrem de scumpe, oferind posibilitatea de a obține bani frumoși pentru acestea dacă doriți să le amanetați.

Electronice

Fie că este vorba de telefoane mobile, sisteme de jocuri video sau chiar electronice de bucătărie, există întotdeauna o piață atât de mare pentru cumpărători, cât și pentru vânzători. Oamenii își modernizează mereu dispozitivele și echipamentele și și aleg în multe situații să le amaneteze pe cele vechi. Desigur, contează foarte mult dacă electronicele respective sunt bunuri de valoare și dacă există cerere, deoarece în caz contrar, casa de amanet poate refuza.

Echipamente sportive și suveniruri

Oamenilor le place să amaneteze tot felul de echipamente sportive și suveniruri pentru că știu că toată lumea iubește sportul. Articolele de colecție, raritățile și articolele semnate cu autograf au cele mai mari prețuri, așa că dacă aveți unul dintre aceste articole, puteți da lovitura.

Instrumente muzicale

Dacă ați călcat vreodată într-o casă de amanet, probabil ați observat și intrumente muzicale precum chitare, acestea fiind cele mai populare intrumente muzicale care se amanetează.

Mulți oameni își amanetează instrumentele muzicale atunci când fie fac un upgrade și își doresc să vândă mai repede vechiul instrument, fie au nevoie de niște bani rapid. De asemenea, un astfel de instrument se vinde că pâinea caldă deoarece cei care doresc să ia o chitară pot economisi sume importante de bani dacă aleg un bun second hand, chiar și dintr-o casă de amanet.

Jucării și jocuri

O excursie la casă de amanet poate fi, de asemenea, un loc pentru a vinde jucării vechi pentru copii, jocuri sau obiecte de colecție. Pe măsură ce copiii cresc și din unele dintre jucăriile lor, ei pot găși o nouă casă pe raftul unei case de amanet în așteptarea unei noi familii. Unele articole pot fi chiar rare sau valoroase. Dacă și dumneavoastră aveți o jucărie veche prin casă, puteți găsi simplu și rapid informații despre aceasta pe internet și apoi puteți decide daca veți vizita o casa de amanet pentru o evaluare.

Acestea sunt câteva dintre cele mai populare bunuri care se amanenteaza, însă, lista poate fi una mult mai lungă. De exemplu, foarte mulți oameni nu au auzit niciodată despre faptul că există inclusiv servicii de amanet auto.

Serviciile de amanet auto au o vechime mare peste tot în lume cât și la noi în țară, însă, nu au fost servicii atât de populare până în prezent. Unul dintre cele mai importante avantaje al serviciilor de amanet auto, se referă la faptul că se poate obine o sumă impresionantă de bani (în funcție de marca și modeul mașinii), într-un timp foarte scurt. Chiar se poate apela la astfel de servicii pentru vânzarea mașinii pentru aceia care au nevoie rapid de bani și nu își doresc să piardă timp cu vânzarea autoturismului prin site-urile convenționale de anunțuri,  ceea ce presupune și mult timp pierdut cu diverse persoane care vor veni să vadă mașina, fapt care vă intarziua vânzarea acesteia.

Serviciile de amanet în general, sunt ideale pentru persoanele care se afla într-un impas financiar și care își doresc să îl depășească fără prea mari bătăi de cap. Mai toată lumea are în casa un bun de valoare care a fost uitat undeva pe mobilă într-o cutie, iar daca este vorba despre o mașină, aceasta cu siguranță poate aduce un venit suplimentar consistent.

În ceea ce privește serviciile de amanet auto, există pentru dumneavoastră o soluție mai mult decât excelentă, o soluție pe care o puteți găsi la doar un click distanță, accesând Amanetulauto.ro.

De ce să apelați la Amanetulauto.ro?

 

  • Aici puteți găsi cele mai mici comisioane. Comisioanele sunt diferite în funcție de suma împrumutată, implicit de valoare autoturismului. De asemenea, este de menționat și faptul că, în cazul în care aveți autoturismul amanetat în cadrul unei alte case de amanet, profesionisiti de la Amanetulauto.ro vă garantează o ofertă mai bună.
  • În cazul care doriți să vindeți mașină, cei de la Amanetulauto.ro o vor expune într-un parc auto propriu, unde aceasta va putea fi vizualizată și ulterior achiziționată dacă se găsește cumpărător.
  • Siguranță pentru autoturismul dumneavoastră. În cazul în care urmează să amanetați sau să vindeți mașina prin intermediul celor de la Amanetulauto.ro, aceasta va fi depozitată într-un parc auto sigur, fiind supravegheat video și cu pază 24 din 24. În plus, la nevoie, sunt aplicate și intervenții rapide de către firma de securitate aflată la numai câteva minute depărtare.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cum arată Cristina Pucean fără machiaj. Vedeta s-a demachiat în fața fanilor

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

Ștefania, logodnica lui Speak, veste uriașă pentru fani: „Sunt tare fericită”

Horoscop chinezesc din 13 august 2022. Nativul Tigru ia decizii care îi schimbă destinul

Calendar ortodox 12 august 2022. "Sfinţilor mucenici, rugaţi-vă lui Dumnezeu pentru noi"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Cosmina Păsărin. "Cu siguranță cel mai greu moment din viața mea a fost atunci când tatăl meu a murit"
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri