Care sunt cele mai în vogă jocuri de cazino online


Care sunt cele mai în vogă jocuri de cazino online

Vrei să te distrezi ca fetele care iubesc adrenalina?

Îți recomandăm să îți deschizi cont la unul dintre numeroasele cazinouri online licențiate. Asta dacă nu ți-ai deschis deja și experimentat emoțiile oferite de sloturi...

În articol

· Magic Spins

· Rise of Olympus

· Shining Crown

· Dyno Odyssey

· Danger! High Voltage

Fiecare joc dintr-un cazinou online are farmecul său, însă unele dintre ele întrunesc preferințele majorității celor care joacă pe o asemenea platformă. Iată care sunt cele mai în vogă sloturi, în vara lui 2022:

MAGIC SPINS

Este un slot plin de surprize de tipul Mistery și Magic Mistery, în care îți dorești să declanșezi funcția bonus, pentru recompensele în bani reali. Această funcție este inițiată atunci când pe ecran se opresc minim șase simboluri cu diverse valori în cash. Atunci, primești trei rotiri gratuite, în care simbolurile cash rămân pe pozițiile lor.

În cazul în care în timpul acestor rotiri pe grilă se mai oprește măcar un simbol cash, atunci numărul rundelor gratuite se resetează la trei.

Când nu mai apar astfel de simboluri în trei rotiri consecutive, secvența se încheie, iar balanța contului se actualizează cu suma valorilor de pe ecran. În timpul rotirilor gratuite, pe una dintre cele patru poziții speciale din colțurile grilelor se poate opri simbolul reprezentativ pentru unul dintre cele cinci jackpoturi fixe: mini, minor, major, magic și grand.

RISE OF OLYMPUS

Legendele Olimpului sunt transpuse într-un mod inedit, în acest joc cu grafică deosebită, bazat pe mecanism Megaways. În dreapta ecranului se află un zeu: Hades sau Poseidon sau însuși Zeus. Fiecare te poate ajuta să obții câștig în felul său: Hades face ca un set de simboluri diferite să se transforme în aceeași pictogramă, Poseidon plasează pe grilă până la două Wild-uri, iar Zeus distruge două seturi de simboluri, ca și cum acestea ar fi câștigătoare. Acțiunile zeilor se declanșează aleatoriu.

Fiecare câștig consecutiv cu simboluri de zei încarcă contorul „Furia Olimpului” cu o unitate. Când se umplu toate cele trei secțiuni, ai parte de o rundă gratuită în care funcționează „Mâna Zeului”. Dacă pe grilă nu mai rămâne niciun simbol, sunt inițiate rotirile gratuite în funcție de zeul ales: Hades – 4 rotiri, Poseidon – 5 rotiri, Zeus – 8 rotiri.

SHINING CROWN

Este unul dintre cele mai apreciate sloturi cu fructe și șeptari, care mai sunt cunoscute și ca „sloturi ca la aparate”. În esență, este un joc foarte simplu, cu 10 linii de plată, în care obții câștig dacă aliniezi minim trei simboluri de pe cea mai din stânga rolă spre dreapta (cu excepția simbolului 7, care plătește și dacă apare în numai două exemplare). Ceea ce îl face deosebit este efectul grafic prin care simbolul Wild (coroana) se extinde pe toată rola atunci când ajută la obținerea unei combinații care să plătească, Payout-ul ridicat și volatilitatea redusă, care fac ca rotirile câștigătoare să fie dese. În plus, niciun câștig nu este mai mic decât miza.

Orice rundă câștigătoare poate declanșa funcția Jackpot Cards, chiar dacă valoarea mizei este cea minimă, de 20 de bani. Sunt patru niveluri ale premiului, de la zeci de lei la milioane de lei: treflă (nivel 1), romb (nivel 2), inimă roșie (nivel 3), inimă neagră (nivel 4).

DYNO ODYSSEY

Dinozaurii au dispărut, dar asta nu înseamnă că nu pot fi personaje principale într-un slot care te duce cu gândul la seria de filme Jurassic Park. Trei simboluri bonus oprite pe ecran aduc un premiu cash de 3x miza rotirii, plus zece runde gratuite. De asemenea, simbolul Ou oferă rotiri suplimentare. În timpul secvenței de rotiri gratuite, fiecare cristal verde în plus oprit pe grilă te duce cu un pas mai aproape de un premiu mare. Există trei niveluri de jackpot: bronz, argint și aur.

Jocul are două tipuri de simbol Wild: urma de dinozaur, care poate ocupa o rolă întreagă, și pictograma care reprezintă chihlimbarul

DANGER! HIGH VOLTAGE

Cele 4096 de moduri de câștig caracteristice mecanismului Megaways te conving să intri în acest joc, chiar dacă încă din titlu ești avertizată că este „Danger!”, adică „Pericol!”. În timp ce slotul se încarcă, afli că poți beneficia de simboluri Sticky aleatorii (care rămân pe ecran pe parcursul mai multor runde) și de multiplicatori de până la x66.

Cel mai valoros simbol este craniul electrocutat, urmat de clopoțel, globul de discotecă și taco. Pe rolele 2, 3, 4 și 5 pot apărea două feluri de simboluri Wild: Foc și Electricitate. Cel din urmă vine și cu un multiplicator x6. O altă funcție specială este secvența de rotiri gratuite (High Voltage sau Gates to Hell, la alegere), declanșată de minim trei simboluri Scatter (inima cu coroană regală). În timpul rundelor gratuite se pot obține câștiguri frumoase. Cât de norocoasă te simți?


Abonează-te pe

Citește și:

Nicoleta Dragne, însărcinată pentru a doua oară

Acum se bat, dar înainte se pozau nud! Poze interzise cu foștii soți Reghecampf

”Legea nu își face cum ar trebui treaba." Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ajuns la poliție după ce s-au luat la bătaie

„Aceste lucruri acasă sunt imposibil de făcut” Condițiile în care trăiește mama Oanei Roman în azil

Preotul Visarion Alexa a recunoscut că a agresat diferite enoriașe

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Minodora, îngenuncheată de durere după moartea mamei sale „A fost bolnavă, nu a mai rezistat”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri