Care sunt cele mai frumoase plaje din Italia. Topul plajelor italiene care te vor încânta cu frumusețea lor naturală și atmosfera relaxantă

Care sunt cele mai frumoase plaje din Italia
Care sunt cele mai frumoase plaje din Italia

Află din rândurile următoare care sunt cele mai frumoase plaje din Italia și planifică-ți o vacanță de neuitat!

Sezonul estival se apropie cu pași repezi, iar odată cu acesta putem în sfârșit să ne bucurăm de plajă, de soare și de un bronz perfect. Pentru a avea parte de toate acestea trebuie mai întâi să ne găsim locația potrivită care să ne ofere peisaje extraordinare scăldate în lumina soarelui.

Italia este fără doar și poate una dintre țările care se află în topul destinațiilor turistice. Pe lângă poveștile istorice care de-abia așteaptă să fie descoperite și mâncarea sa de-a dreptul delicioasă, Italia este renumită și pentru zecile de insule în largul

mării și coasta lungă pe care se întind numeroase plaje care așteaptă să fie asaltate de turiști în fiecare an.

Descoperă în continuarea articolului care sunt cele mai frumoase plaje din Italia și alege-ți destinația perfectă pentru vacanță!

Isola Bella

Cele mai frumoase plaje din Italia
Cele mai frumoase plaje din Italia[Sursa foto: pexels]

Isola Bella este una dintre cele mai frumoase plaje din Italia, situată în largul coastei Siciliene.

Este o insulă de dimenisuni mici, care până în urmă cu 30 de ani a fost privată, dar acum se poate vizita contra cost. Plaja Isola Bella este un loc ideal unde te poți bucura de frumusețea naturii, admirând numeroasele specii de păsări în habitatul lor natural. Mai mult decât atât, drumul către plajă se poate parcurge cu telecabina, iar astfel poți admira priveliștile insulei de sus. Dacă vrei să planifici o vacanță în Isola Bella trebuie să ai în vedere că purtarea șlapilor pe plajă este esențială deoarece aceasta este plină cu pietre mici și pietricele.
Turiștii care aleg să își organizeze o vacanță în golf pot beneficia de condiții ideale pentru înort, snorkeling și plimbări cu barca.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Cala Granara

Dacă te-ai săturat de plajele comerciale ticsite de turiști, atunci Cala Granara este o bucată mică de paradis, care de-a lungul timpului a reușit să-și păstreze partea de sălbăticie ce o face de-a dreptul specială.

Cala Granara face parte din Arhipelagul Maddalena, acolo unde nisipurile pudrate sunt scăldate în marea de un albastru inconfundabil sub razele jucăușe ale soarelui. În cazul în care vrei să te ascunzi de căldura puternică a soarelui poți să stai la umbra unui palmier savurând o băutură răcoritoare. Trebuie totuși să ai în vedere că accesul pe plajă se face doar cu barca.

Porto Giunco

Citește și: Ce să vizitezi în Seychelles. “Există o mică insulă care este locuită de un singur resort luxury, unde ajungi numai dacă ai aprobarea să mergi cu elicopterul."

Cele mai frumoase plaje din Italia
Cele mai frumoase plaje din Italia[Sursa foto: freepik]

Porto Giunco este una dintre cele mai frumoase plaje din Sardinia, fiind perfectă pentru vacanțele cu familia. Plaja superbă cu nisip alb și marea de un albastru cristalin reprezintă o oază de relaxare.

Dacă vacanțele cu familia nu sunt pe placul tău, atunci cu siguranță că vei avea și alte oportunități pe parcursul vacanței în Porto Giunco. Fie că îți dorești să faci plajă, snorkeling sau să iei lecții de surf și windsurf, această experiență va fi una de neuitat. Mai mult decât atât, dacă ai parte de puțin noroc poți vedea în zonă și populații de flamingo.

Cala Rossa

Atunci când vorbim despre plajele din Italia este foarte greu să alegem doar câteva, dar Cala Rossa cu siguranță că se numără printre cele mai spectaculoase. Ceea ce o face cu adevărat specială sunt stâncile roșii ruginite care conturează un peisaj de poveste alături de apele turcoaz. Deși în plin sezon plaja poate să fie destul de aglomerată, te poți bucura de o zonă exclusivistă unde poți face plajă între stânci. Trebuie totuși să ai în vedere purtarea unor încălțări adecvate pentru că nu vei avea parte de nisip alb fin. În schimb, te poți aventura peste stânci, iar apoi să încerci o sesiune de snorkeling.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Mondello

Citește și: Destinații de vis pentru concediul de vară în 2023

Cele mai frumoase plaje din Italia
Cele mai frumoase plaje din Italia[Sursa foto: pexels]

Plaja Mondello constituie o altă frumusețe naturală a Siciliei. Este cu siguranță una dintre cele mai frumoase plaje, cu nisip fin și apă turcoaz. Perfectă pentru o vacanță cu familia, cu prietenii sau cu persoana iubită, plaja Mondello trebuie cu siguranță să se regăsească pe lista cu destinații de vacanță de vara aceasta. 

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi mai multe sfaturi și trucuri despre un stil de viață sănătos și echilibrat, împreună cu idei creative și inspiraționale pentru a face fiecare zi specială.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ce se poate vizita în Creta. Care sunt cele 8 obiective turistice pe care merită să le vizitezi

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies