Care este numele real al Getei Sterp. Nu multă lume știe acest lucru


Mulți oameni o îndrăgesc, însă, puțini îi cunosc numele adevărat. În ziua nunții, la cununia civilă, s-a aflat numele real al Getei Sterp.


In articol:

Pe data de 2 octombrie, a avut loc nunta Getei Sterp, fiica cea mică a mamei Geta. Tânăra și-a unit destinul cu Sebastian Crăciunescu, bărbatul cu care se iubește de mai bine de patru ani.

Cei doi au avut întreaga familie alături la nuntă, și s-au bucurat de fiecare moment din ziua marelui eveniment. Mai mult de atât, s-au vărsat și lacrimi de bucurie, Geta neputând să își ascundă emoțiile copleșitoare. La cununia civilă, in momentul in care Geta și Sebastian au spus cel mai hotărât “Da”, a ieșit la iveală și numele adevărat al Getei, pe care nu mulți îl știu.

Citeste si: “Asta înseamnă educația primită de la mama Geta!” Ce cadou costisitor a primit Daniela de la Culiţă Sterp

Care este numele real al Getei Sterp

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Știam că nu mă lasă să port nici tocuri!” Cum i-a ars hainele fostul soț, Mamei Geta

Numele real al Getei Sterp

În urmă cu o zi, Ileana Sterp, sora Getuței Sterp, a făcut publice câteva imagini din ziua nunții surorii sale, pe canalul de YouTube. Aceasta a adunat secvențe foarte importante din ziua evenimentului, o secvență fiind chiar momentul în care cei doi au spus “Da”, fiind pregătiți să își unească destinele.

Așadar, în videoclipul postat de Ileana, fanii au auzit adevăratul nume al Getei, acesta fiind Georgeta. Numele cu care aceasta s-a făcut remarcată este doar un simplu alint, pe care familia îl folosește atunci când i se adresează.
Emoțiile au fost de-a dreptul copleșitoare în ziua nunții, însă cei doi tineri proaspăt căsătoriți au fost foarte fericiți, deoarece totul a mers conform planurilor. Ei s-au bucurat nespus de mult de prezența tuturor invitaților cât și familiei, petrecând alături de ei până dimineață.

Reacția mamei Geta când și-a văzut fostul soț la nunta fiicei lor

Mama Geta și tatăl copiilor ei au încheiat relația acum ceva timp, datorită infidelității de care el dădea dovada. In acest moment, tatăl fraților Sterp a decis să își refacă viața alături de o alta femeie, iar pe mama Geta nu o deranjează deloc. Aceasta este o femeie cu mult chef de viața, vesela, căreia ii place să facă haz de necaz din aproape orice. In timp ce făcea un Live in timpul petrecerii, mama Geta a vorbit despre faptul ca ea și fostul soț stau la mese diferite, el stand cu prietenii lui. Însă, acest lucru nu a împiedicat-o in a-i face dedicații.
„I-am dat eu dedicație (n.r. fostului soț), știi că eu sunt pusă pe șotii.”, a spus mama lui Culiță în cadrul Live-ului.

Citeste si: Cine este Daniel Aloman, soțul Ilenei Sterp „Ai plecat prea repede, mult prea repede”

Care este numele real al Getei Sterp

[Sursa foto: Instagram]


Abonează-te pe

Citește și:

“Mi-a luat 1.000 de euro.” Greșeala pe care a făcut-o Culiță Sterp, de ziua iubitei sale

Crăciunița, floare de Sărbătoare: Tot ce trebuie să știi despre această plantă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cine este Beni, copilul ajutat de familia Sterp. „De mic a avut un trai foarte nefericit!”

Cine este Iancu Sterp. „Dacă mă ajută Dumnezeu, poate la anul urmez eu după Getuța”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Andia. „Mi-am dat seama că am voce de radio!”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri