Care este motivul pentru care Tavi Clonda ar vrea să meargă la terapie. „M-a afectat un pic. Aș vrea să vorbesc cu un specialist pe anumite chestii.”

Care este motivul pentru care Tavi Clonda ar vrea să meargă la terapie. „M-a afectat un pic. Aș vrea să vorbesc cu un specialist pe anumite chestii.”
Care este motivul pentru care Tavi Clonda ar vrea să meargă la terapie. „M-a afectat un pic. Aș vrea să vorbesc cu un specialist pe anumite chestii.”

Tavi Clonda simte nevoia să vorbească cu un terapeut și a spus motivele care îl macină.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri, iar atunci când vine vorba de relație, cei doi nu au probleme nerezolvate în cuplu. Cu toate acestea, câteva lucruri l-ar duce în cabinetul psihoterapeutului.

De ce vrea Tavi Clonda să meargă la terapie

Citește și: Ce ar schimba Tavi Clonda la soția lui, Gabriela Cristea, și ce anume îl deranjează la ea? „Vreau și mai mult pentru că sunt dependent de iubire.”

Tavi Clonda
Tavi Clonda[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gabriela Cristea, de urgență cu fetele la spital! Ce a pățit Victoria: „Le-am urcat pe amândouă în mașină și mă duc cu ele direct la spital. Am avut o noapte albă.”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Tavi Clonda a povestit, în cadrul podcastului realizat de Damian Drăghici, că nu are traume majore din copilărie, însă niște lucruri din viața lui ar vrea să fie subiect de discuție cu un psihoterapeut.

Pandemia l-a afectat, iar în momentul în care a ales să stea acasă cu copiii l-a făcut să dea câțiva pași înapoi în cariera lui. 

„N-am fost, dar dacă mă întrebi pe mine, cred că toți avem nevoie. (Nr. de terapeut). Nu sunt lucruri grave sau ceva, dar parcă aș vrea să vorbesc cu un specialist pe anumite chestii. Nu am traume din copilărie grave, ci doar din astea minore pe care le-am avut cu toții.

Nici măcar înjurături deloc, iubire din partea mamei, a tatălui, dar probabil că sunt niște chestii și mie oricum îmi place latura asta psihologică. M-a afectat un pic și pandemia cum probabil ne-a afectat pe toți, m-a afectat că am dat un pic doi pași înapoi cu cariera mea muzicală să stau cu copiii, deși îmi place ceea ce fac și vreau să fac, nu m-a obligat nimeni. Aș avea nevoie să vorbesc cu cineva.
În cuplu nu cred că avem.”
, a spus Tavi Clonda.

Tavi Clonda
Tavi Clonda[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Apar modificări la noua lege a pensiilor care intră în vigoare de la 1 septembrie 2024: Pensionarii români stabiliți în străinătate vor trebui să trimită certificatul de viață semestrial- kanald.ro

Citește și: A uitat că e în timpul programului și a mers la întâlnire! Un jandarm a fost prins în timp ce se săruta cu o minoră, chiar de fostul iubit al acesteia- stirilekanald.ro

“Trebuie să îmi spui punctual ” Ce anume îl deranjează pe Tavi Clonda la soția lui, Gabriela Cristea

Chiar dacă cei doi soți afișează căsnicia perfectă și nu au motive de ceartă, există câteva lucruri minore care îl deranjează pe Tavi la soția lui, Gabriela, cum ar fi faptul că niciodată nu este hotărâtă în ceea ce are de făcut. „ Aș lăsa mai mult telefonul acela din mână.

L-as iubi si mai tare pe soțul meu, l-as mângâia mai mult, i-aș spune cât de mult îl iubesc. Bine, îmi spune, dar vreau și mai mult pentru că sunt dependent de iubire.  Ș i la lucruri simple e așa. „Mergem mâine la Damian?” Nimic. Dau un exemplu. Trebuie să spui „da”, ca să știu cum mă organizez. „Dar nu ți-am zis da? Ți-am și răspuns.” Păi după 7 ore.
Trebuie să îmi spui punctual.”,
a povestit Tavi Clonda în cadrul aceluiași podcast.

Tavi Clonda
Tavi Clonda[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cum face Gabriela Cristea maioneza pentru vinete fără iaurt și fără muștar! Vedeta și-a dezvăluit trucurile din bucătărie? „Am un alt mod de a mânca salata de vinete.”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

De ce s-au certat, de fapt, Adda și CRBL: ”M-a durut foarte tare, am suferit mult”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Meserii căutate fără Bac. Ce joburi poți face, în 2024, dacă nu ai luat diploma de Bacalaureat

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies