Ce ar schimba Tavi Clonda la soția lui, Gabriela Cristea, și ce anume îl deranjează la ea? „Vreau și mai mult pentru că sunt dependent de iubire.”

Ce ar schimba Tavi Clonda la soția lui, Gabriela Cristea, și ce anume îl deranjează la ea? „Vreau și mai mult pentru că sunt dependent de iubire.”
Ce ar schimba Tavi Clonda la soția lui, Gabriela Cristea, și ce anume îl deranjează la ea? „Vreau și mai mult pentru că sunt dependent de iubire.”

Tavi Clonda a vorbit despre ce anume o deranjează la Gabriela Cristea.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz și formează o familie frumoasă împreună, bazată pe încredere și respect.

Ce anume ar schimba Tavi Clonda la soția lui, Gabriela Cristea

Citește și: Cât de greu i-a fost Gabrielei Cristea să rămână însărcinată? „La a 5-a inseminare deja clacase, eu nici nu știam ce sunt alea.”

Tavi Clonda și Gabriela Cristea
Tavi Clonda și Gabriela Cristea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Secretul Gabrielei Cristea pentru ca micii să fie scoși din caserolă intacți. Ce face prezentatoarea TV înainte să pună carnea pe grătar. „E foarte simplu.”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Tavi Clonda a dezvăluit, în cadrul podcastului realizat de Damian Drăghici, care sunt lucrurile pe care le-ar schimba la soția lui, Gabriela Cristea, spunând că are nevoie să audă uneori mai multe lucruri sigure din partea ei.

Tavi:  „ Aș lăsa mai mult telefonul acela din mână. L-as iubi si mai tare pe soțul meu, l-as mângâia mai mult, i-aș spune cât de mult îl iubesc. Bine, îmi spune, dar vreau și mai mult pentru că sunt dependent de iubire.  Gabriela Cristea a dezvăluit și ea că este mai degrabă omul care preferă să demonstreze prin fapte decât prin vorbe și că dorește mereu să fie atentă la tot ce face.

Gabriela:  „ Eu, într-adevăr, sunt genul acțiunilor, nu al vorbelor. El are nevoie de confirmări verbale. Mai bine fac ceva decât să spun.”

Citește și: Apar modificări la noua lege a pensiilor care intră în vigoare de la 1 septembrie 2024: Pensionarii români stabiliți în străinătate vor trebui să trimită certificatul de viață semestrial- kanald.ro

Citește și: A uitat că e în timpul programului și a mers la întâlnire! Un jandarm a fost prins în timp ce se săruta cu o minoră, chiar de fostul iubit al acesteia- stirilekanald.ro

Tavi: Ș i la lucruri simple e așa. „Mergem mâine la Damian?” Nimic. Dau un exemplu. Trebuie să spui „da”, ca să știu cum mă organizez. „Dar nu ți-am zis da? Ți-am și răspuns.” Păi după 7 ore. Trebuie să îmi spui punctual.”

Cum a fost perioada în care Gabriela Cristea a rămas însărcinată

Gabriela Cristea
Gabriela Cristea[Sursa foto: Facebook]

Tavi Clonda a mai povestit cum a fost perioada în care Gabriela Cristea își dorea să rămână însărcinată, iar cei doi au apelat la numeroase inseminări pentru a

putea avea un copil, deși ea clacase deja. Acesta a povestit și cum le-a venit ideea pentru numele fiicei lor.  „Am încercat să facem copii. Am făcut 5 inseminări, eu nici nu știam ce sunt alea. M-am distrat prin camerele alea... Dar n-a ieșit niciuna. Eu sufeream cât sufeream, dar știam că o să facem cel puțin un copil. Eram foarte încrezător. Dar ea, la a 5-a  inseminare deja clacase.
A început să plângă foarte tare și a început să îmi transmită și mie din durere. Eu, fiind și cu sportul, cu fotbalul, cu energie, mi se pare că sportul se împletește foarte bine cu muzica. Și i-am zis „noi am pierdut o bătălie, nu am pierdut campionatul. Victoria finală contează.” Și așa i-a venit și numele, Victoria. Ei i-a rămas în cap ceea ce am spus eu. Mi-am dorit foarte mult chestia asta.”,
a povestit Tavi Clonda.Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Secretul Gabrielei Cristea pentru ca micii să fie scoși din caserolă intacți. Ce face prezentatoarea TV înainte să pună carnea pe grătar. „E foarte simplu.”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

De ce s-au certat, de fapt, Adda și CRBL: ”M-a durut foarte tare, am suferit mult”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Meserii căutate fără Bac. Ce joburi poți face, în 2024, dacă nu ai luat diploma de Bacalaureat

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies