Care este dieta lui Mihai Trăistariu. Artistul a slăbit 4 kilograme într-o săptămână

Care este dieta lui Mihai Trăistariu. Artistul a slăbit 4 kilograme într-o săptămână

Mihai Trăistariu este unul dintre ce mai apreciați artiști de la noi din țară, iar de-a lungul timpului a reușit să își strângă o comunitate foarte mare de persoane care îl susțin și îi sunt alături la fiecare pas.

El are 46 de ani și s-a decis să aibă un nou stil de viață, începând cu 2023. Astfel, cântărețul a reușit deja să slăbească câteva kilograme într-un timp foarte scurt. Iată cum a reușit!

Citește și: Cine este Mihai Trăistariu. „Sexul vinde și scandalul”

Cum a slăbit Mihai Trăistariu 4 kg într-o săptămână

Care este dieta lui Mihai Trăistariu

Care este dieta lui Mihai Trăistariu

[Sursa foto: Facebook]

Mihai Trăistariu  s-a ambiționat să slăbească, deoarece în momentul în care s-a urcat pe cântar și a văzut că are 72 de kilograme. El a menționat că de la pandemia s-a îngrășat 10 kilograme, iar înainte de ea avea 62.

„De la pandemie m-am îngrășat 10 kilograme. Aveam 62 înainte de pandemie, în 2019, cam ăsta e normalul meu unde arăt perfect. După pandemie și doi ani de stat acasă, am ajuns la 72 de la mâncat mult. De la cele 72 de kilograme am ajuns totuși, în decembrie 2022, la 69. M-am enervat și m-am dus la sală. Fac aparate, nu mai fac intens. Acum șase ani am avut antrenor personal ca să fac mușchi.

Acum însă, nu mai vreau mușchi, că am făcut burtă și țâțe, acum vreau să dau colăceii jos ca să fiu slab!”, a declarat Mihai Trăistariu în cadrul unui podcast.

În anul 2023 a fost la fel de motivat și a decis să abordeze alt stil de viață. Artistul a renunțat la micul dejun și mănâncă doar o dată pe zi.

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!- wowbiz.ro

Citește și: ”Îmi pare foarte rău” Cum a reacționat fosta iubită a lui Andre Bîrleanu, după ce modelul a fost acuzat că și-a răpit, bătut și abuzat actuala parteneră în centrul Capitalei- radioimpuls.ro

Mihai Trăistariu mânca foarte multe dulciuri, după spusele lui, în fiecare zi își lua tiramisu și consuma foarte multă pâine.

„La mine buba sunt foietajele dulciurile, făinoasele, spaghetele. În fiecare zi îmi luam tiramisu, mâncam dulce și pâine multă. Acum, în loc de dulce bag o linguriță de miere cu propolis. Am făcut și băi cu sare că mă dureau oasele. Ce dietă?! Nu mănânc nimic, doar apă și răbdări prăjite! Acum am 65 de kilograme.

M-am urâțit la față. Dar îmi stă bine la corp”, a povestit cântărețul.

Citește și: “Nu-mi cade fața și nu am pungi la ochi, nici cearcăne.” Oana Roman a dezvăluit secretul tenului perfect!

Care este dieta lui Mihai Trăistariu

Care este dieta lui Mihai Trăistariu

[Sursa foto: Facebook]

Ce sumă cere Mihai Trăistariu pentru un concert

Mihai Trăistariu a menționat că și-a fixat prețul la 1.500

de euro pentru un recital de 45 de minute, dar există și situații în care mai lasă din preț.

Citește și: Se dau 1.500 de lei de persoană! Banii intră direct pe card. Cine sunt beneficiarii- kanald.ro

Citește și: VIDEO- Teme inteligente cu muncă puțină. Inteligența artificală, folosită adesea de elevi sau studenți- stirilekanald.ro

„Onorariul meu a rămas același, după Eurovision, mi-am fixat prețul la 1.500 de euro, pentru un recital de 45 de minute. E prețul meu, dar mă mai înțeleg cu omul. Dacă spectacolul este la Constanța, orașul în care locuiesc, mai las din preț, pentru că nu mă deplasez, dar, dacă merg la Timișoara, țin morțiș să iau 1.500 de euro, plus TVA, pentru că avem factură”, a povestit acesta.

Așadar, pentru 45 de minute de cântat, Mihai Trăistariu cere nu mai puțin de 7400 de lei.

Care este dieta lui Mihai Trăistariu

Care este dieta lui Mihai Trăistariu

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce tarif are Mihai Traistariu pentru o nuntă. „Brenciu, Bănică, Loredana cer 15.000 – 20.000 euro, Delia – 18.000 euro"Citește și:

Cine este Puya (Dragoș Gărdescu). „Trupa “La Familia” a însemnat perioada copilăriei mele. Aveam vreo 16 ani când am început."

“Am avut un tată absolut fabulos.” Mara Bănică, în lacrimi! Jurnalista a văzut fotografii cu tatăl ei în viață

ego.ro Ce se dă de pomană de Acoperământul Maicii Domnului. Alimentele care se împart

wowbiz.ro Ce a recunoscut Theo Rose despre fiul ei, după ce fanii au observat asta deja

radioimpuls.ro ”A venit cu o piedică de mort acasă” Noi detalii șocante ies la iveală despre mariajul dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Lorena va izbucni în lacrimi! „Va rog frumos să mă votați în Gală să plec acasă!” Aflați cum va reacționa Laurențiu și ce se va întâmpla, sâmbătă, 30 septembrie, în Casa iubirii, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

stirilekanald.ro O femeie și-a lăsat fiul să moară de foame după ce soțul i-a ordonat să-l nu-l mai hrănească. Bărbatul susținea că acesta trebuia hrănit doar cu „razele soarelui”. Cei doi au fost condamnați pentru moartea nou-născutului


Parteneri
Cookies