Care a fost ultimul mesaj al mamei din Găești, înainte să își ia viața. Femeia și-a găsit copilul fără suflare în piscina casei


Au apărut noi detalii în cazul femeii care și-a luat viața, după ce și-a găsit copilul fără viață în piscina casei. Pe data de 28 septembrie, Albert, un băiat în vârstă de 5 ani, din Găești, județul Dâmbovița, s-a stins din viață, după ce a căzut în piscină. Câteva ore după evenimentul tragic, mama lui, Cami, a fost găsită decedată.


In articol:

Femeia, în vârstă de 34 de ani, a simțit mult prea multă durere și nu a putut suporta faptul că băiatul ei nu mai este în viață, și a luat decizia să se spânzure.

Citeste si: Criminalul fostului iubit al Oanei Radu, Alin, a fost condamnat la închisoare pe viață. Despăgubiri uriașe pentru familia victimei

Mama din Găești și-a găsit copilul fără suflare în piscina casei

După ce fiul ei, Albert, a fost găsit fără suflare în piscină, Cami, mama băiatului, în vârstă de 34 de ani, a plecat de acasă, iar autoritățile au căutat-o șase ore.

În final, o altă tragedie a avut loc, iar femeia a fost găsită spânzurată de un copac, pe un câmp din apropierea casei.

În urmă cu puțin timp, un mesaj postat de Cami pe rețelele de socializare a ieșit la lumină. Ea a îndemnat lumea să își iubească copiii în permanență.

Mama din Gaesti

Mama din Gaesti

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine a fost Alexandru Arşinel. „Eram gras, nu scoteam o vorbă că nu cumva să râdă lumea de mine. O piesă de teatru care m-a salvat de la repetenţie."

Care a fost mesajul postat de mama din Găești

Cami, femeia în vârstă de 34 de ani, a postat pe rețelele de socializare un mesaj cu un puternic impact emoțional, iar acesta a ieșit la lumină, după ce a decis să își pună capăt zilelor.

Ea a scris ca oamenii să își iubească permanent copiii, să doarmă cu ei, să îi îmbrățișeze cât timp mai pot sub pături și să nu le fie frică de această dependență.

,,Copiii sunt mici o singură dată, apoi când vor crește își vor găsi drumul și propriile spații. Dormiți inimă lângă inimă, până le simți respirația, căci nu există nimic mai frumos decât asta. Bucurați-vă de copilărie și de compania lor, iubiți-i ca și când lumea se va sfârși azi pentru că mâine vor crește, și veți crede că nu mai aveți timp să-i pupați. Mama și mândră”, este mesajul postat de Cami pe Facebook.

Mama din Gaesti

Mama din Gaesti

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: „M-au nenorocit”. De la ce a pornit conflictul dintre Maria Ciobanu și Angelica Stoican? Cele două nu își mai vorbesc de ani buni

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cine a fost Alexandru Arşinel. „Eram gras, nu scoteam o vorbă că nu cumva să râdă lumea de mine. O piesă de teatru care m-a salvat de la repetenţie."

Cum să te epilezi acasă?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Alexandru Arșinel și Stela Popescu, parteneri de scenă și prieteni pe viață. Mulți au crezut că sunt soț și soție

Ultima imagine cu Alexandru Arșinel în viață. Marele actor a murit la vârsta de 83 de ani

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Tu & El
10 idei de cadou de Moș Nicolae pentru iubitul tău
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri