Ultima imagine cu Alexandru Arșinel în viață. Marele actor a murit la vârsta de 83 de ani


Alexandru Arșinel s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani, după ce a a avut grave probleme de sănătate și a s-a zbătut între viață și moarte, în urma mai multor intervenții chirurgicale. Care au fost ultimele imagini cu marele actor în viață!


In articol:

Lumea actoriei este plină de durere, după ce marele actor, Alexandru Arșinel, s-a stins din viață, la vârsta de 83 de ani.

Cum a fost văzut actorul ultima dată!

Citeste si: Cine a fost Alexandru Arşinel. „Eram gras, nu scoteam o vorbă că nu cumva să râdă lumea de mine. O piesă de teatru care m-a salvat de la repetenţie."

Marele actor, Alexandru Arșinel, s-a stins din viață

Alexandru Arșinel a fost internat la Terapie Intensivă, iar în ultimele zile medicii au decis să îl intubeze.

Pe data de 15 septembrie, marele actor a fost internat, prezentând o stare gravă, la Spitalul Universitar de Urgență București.

În ultimul an, starea de sănătate a maestrului a fost din ce în ce mai rea, iar în urmă cu puțin timp a dus o luptă reală cu problemele la plămâni pe care le avea, iar pe lângă acestea, avea probleme cardiace și la rinichi.

Citeste si: „A fost un semn dumnezeiesc”. Cine este soția lui Alexandru Arșinel, Marilena. Femeia este imobilizată la pat

Ultima imagine cu Alexandru Arșinel în viață

Alexandru Arșinel a apărut în urmă cu puțin timp în spațiul public, iar fanii au observat că din cauza problemelor de sănătate fizionomia acestuia s-a schimbat vizibil.

Înainte de ultima internare, mare actor a fost decorat cu Ordinul ,,Crucea Bucovinei”, cea mai înaltă distincție a Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților.

În fotografia publicată cu ocazia decernării premiului, se vede foarte clar că Alexandru Arșinel e vizibil afectat și slăbit din cauza problemelor sale de sănătate foarte grave cu care se confrunta.

În imagine, actorul se afla într-un scaun cu rotile, iar în momentul în care a primit disctincția, a încercat să zâmbească.

Alexandru Arșinel a avut o carieră de peste 60 de ani

Marele actor, Alexandru Arșinel s-a născut la 4 iunie 1939, în Dolhasca, Baia, județul Suceava. A absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică în 1962, la clasa profesorilor Irina Răchițeanu Șirianu și Ion Olteanu.

Din anul 1967, a jucat la Teatrul de Revistă “Constantin Tănase” şi la Grădina Boema, în zeci de roluri și foarte multe spectacole cu reprezentanți.

Printre acestea: „Se caută o vedetă”, de Aurel Felea și Sandi Rudeanu, muzica Temistocle Popa, “Vino să ne vezi diseară”, de Petre Bărbulescu, muzica Gelu Solomonescu, „Aventurile unei umbrele”, de Nell Cobar, muzica Edmond Deda, „Savoy, Savoy”, de Eugen Rotaru și Marius Țeicu, „Sonatul lunii”, de Sașa Georgescu și Puiu Calinescu, “Un băiat de zahăr… ars”, de Harry Negrin şi Puiu Călinescu, ”Scandal la Boema”, „Nevestele vesele din Boema”, „Boema, slăbiciunea mea”, „Boema, bucuria mea”, „Artiștii și Boema”, „Stela, stelele și Boema”, „Bună seara, Boema”, „Carré de ași”, “Hohote în Paradis”, ”1001 de glume”, toate de Mihai Maximilian şi V.Veselovski, dar și în spectacolele mai recente „Revista Revistelor”, „Nimic despre papagali”, „Ok Melody”, „Comedie pe Titanic”, „Vivat Revista!”, „Hohote în Herăstrău”.

În anul 1978, începe să joace împreună cu Stela Popescu, în spectacolele Teatrului “Tănase” de la Grădina Boema, pe savuroasele texte ale lui Mihai Maximilian. Este anul în care ia naștere unul dintre cele mai de succes cupluri umoristice care au existat pe scena românească. De altfel, în anul 2010, spectacolul „Aplauze, aplauze” a marcat împlinirea a 30 de ani de activitate a cuplului Stela Popescu – Alexandru Arşinel.

În ultimii ani, Alexandru Arșinel a jucat în spectacolele: “Aer bun, de Savoy”, “Hai, Hai, România!”, “Piei, drace!”, “Hai, zâmbește!” și “Suta lui Tănase”.

Citeste si: Veste tristă în lumea actoriei! Alexandru Arșinel s-a stins din viață, la vârsta de 83 de ani

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

„A fost un semn dumnezeiesc”. Cine este soția lui Alexandru Arșinel, Marilena. Femeia este imobilizată la pat

Crăciunița, floare de Sărbătoare: Tot ce trebuie să știi despre această plantă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cine a fost Alexandru Arşinel. „Eram gras, nu scoteam o vorbă că nu cumva să râdă lumea de mine. O piesă de teatru care m-a salvat de la repetenţie."

„S-a interpretat un pic”. Alexandru Arșinel a părăsit căminul de bătrâni. Ce au decis fiii actorului

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Andia. „Mi-am dat seama că am voce de radio!”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri