Care a fost, de fapt, originea conflictului dintre Elena Marin și Raluca Dumitru la Survivor România? Cum i s-a schimbat părul focoasei brunete după 3 luni în Republica Dominicană


Raluca Dumitru vorbește despre conflictul pe care l-a avut cu Elena Marin în Republica Dominicană. Ce spune vedeta?


In articol:

Raluca Dumitru s-a întors în țară după 3 luni petrecute în Republica Dominicană la Survivor România. Acum, focoasa brunetă vorbește deschis despre conflictul pe care l-a avut cu Elena Marin în timpul competiției.

Care a fost, de fapt, originea conflictului dintre Elena Marin și Raluca Dumitru la Survivor România?

Deși fanii credeau că cearta dintre Elena Marin și Raluca Dumitru își avea originea în trecut, când cele două s-au cunoscut și nu au comunicat foarte mult, iată că focoasă brunetă spune altceva.

Se pare că o știa pe Elena Marin, însă niciodată nu a avut ceva de împărțit cu dansatoarea, așa cum s-a zvonit în presă.

Certurile au venit strict în timpul competiției din Republica Dominicană.

Citeste si: Elena Marin, susținută la Survivor România de Faimoșii greci: "Mi-au spus capul sus". De ce are fața umflată Faimoasa

raluca dumitru despre elena marin
Raluca Dumitru spune care a fost motivul pentru care s-a certat cu Elena Marin[Sursa foto: Instagram Raluca Dumitru]

De altfel, Rauca Dumitru spune că a fost chiar entuziasmată la început când a știut că va fi în echipă cu cineva cunoscut, însă pe parcurs și-a schimbat total părerea despre Elena Marin.

Raluca Dumitru spune că celebra dansatoare i-ar fi interzis să doarmă pe locul lui Cătălin Moroșanu, atunci când Faimosul era la spital din cauza accidentărilor suferite.

Citeste si: Maria Chițu sare în apărarea Elenei Marin la Survivor România 2021: ”Ești bădăran". Cum arată Ștefan după eliminare

„Îmi spunea ea de conflictul pe care l-a avut cu Zanni.

Eu i-am spus că mie dacă Zanni mi-ar fi făcut ceva nu o să tac. Nu sunt genul de om care să plângă în public. Nu-mi place să inspir milă. Plâng la mine acasă unde nu mă vede absolut nimeni”, a mărturisit Raluca Dumitru.

Chiar dacă s-a certat cu Elena Marin la Survivor România, Raluca Dumitru reacunoaște că experiența trăită a fost una de neuitat și se bucură că și-a făcut prieteni noi.

raluca dumitru
Raluca Dumitru i-a lăsat un cadou lui Zanni înainte de a pleca de la Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram Raluca Dumitru]

„Acum pot să spun că a fost foarte frumos. Mă simțeam foarte singură la un moment dat. Mi-am găsit prieteni și m-au ajutat foarte mult. M-au ajutat Zanni, Sebi și Cosmin. M-au susținut foarte mult”, a spus Raluca Dumitru.

Vedeta a dorit să lămurească și episodul în care i-a aruncat cu nisip în ochi lui Culiță Sterp.

„Acea reacție a venit după 2-3 zile în care Culiță și Ștefan făceau glume la adresa mea. Mă înțepau, mă umileau oarecum. Ei la prima vorbă pe care o spuneam începeau să mă atace”, a declarat Raluca Dumitru.

Cum i s-a schimbat părul focoasei brunete după 3 luni petrecute în Republica Dominicană la Survivor România

Raluca Dumitru este una dintre cele mai frumoase vedete din România și pentru a-și menține această poziție are întotdeauna grijă de aspectul ei fizic.

Cu toate acestea, în timpul experienței Survivor România, Raluca Dumitru nu a putut avea grijă de părul ei, așa cum obișnuia să facă în țară.

raluca dumitru declaratii
Raluca Dumitru vorbește despre conflictul pe care l-a avut cu Elena Marin[Sursa foto: Instagram Raluca Dumitru]

După ce s-a întors din Republica Dominicană, fosta Faimoasă a mers la salon pentru a urma un tratament și a-și reîmprospăta podoaba capilară.

"După aproape 3 luni în care părul meu a suferit multe schimbări am reușit astăzi să-l readuc la viață", a scris Raluca Dumitru pe contul personal de Instagram.


Abonează-te pe

Citește și:

Cosmin Stanciu de la Survivor România face primele declarații după întoarcerea în țară: "M-am întors puțin mai bolnav". Cum arată după 6 luni de la competiție

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

Elena Marin, susținută la Survivor România de Faimoșii greci: "Mi-au spus capul sus". De ce are fața umflată Faimoasa

Maria Chițu sare în apărarea Elenei Marin la Survivor România 2021: ”Ești bădăran". Cum arată Ștefan după eliminare

Ştefan Ciuculescu a fost eliminat de la Survivor România pe 20 iunie 2021. Află beneficiile consumului de fructe de mare

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine
De ce nu este sănătos să mănânci pepene roșu cu pâine
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri