Cantareata Adda e plina de tatuaje! Vedeta ni le-a aratat pe preferatele ei!


Talentata, modesta si sincera, artista si-a facut loc imediat in elita industriei muzicale autohtone.

 

Solista are un chip angelic si o modestie rar intalnita in showbiz, dar cu toate acestea este o femeie nonconformista si rebela.
Marturie stau si numeroasele tatuaje pe care protagonista si le-a facut, multe dintre ele fiind inspirate de marea ei pasiune: muzica.
“Am un tatuaj cu “balada” pentru ca asta sunt eu, Adda “Balada” care face balade, mai am inimioare, pentru ca iubirea este totul, am o aripa pe care am facut-o in liceu, zodia mea, si mai am un tatuaj foarte mare cu fluturi si muzica pe care mi l-am facut la inceputul carierei si la care tin foarte mult”, a declarat vedeta pentru Kfetele.ro.
##VIDEO41362##

Solista are un chip angelic si o modestie rar intalnita in showbiz, dar cu toate acestea este o femeie nonconformista si rebela. 

Marturie stau si numeroasele tatuaje pe care protagonista si le-a facut, multe dintre ele fiind inspirate de marea ei pasiune: muzica.“Am un tatuaj cu “balada” pentru ca asta sunt eu, Adda “Balada” care face balade, mai am inimioare, pentru ca iubirea este totul, am o aripa pe care am facut-o in liceu, zodia mea, si mai am un tatuaj foarte mare cu fluturi si muzica pe care mi l-am facut la inceputul carierei si la care tin foarte mult”
, a declarat vedeta pentru Kfetele.ro. 

##VIDEO41362##

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Ella de la Puterea Dragostei, declaraţii şocante! "Cică eu am vrut să mă sinucid"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri