Cântăreața a reapărut în atenția publicului după 10 ani. „Am fost violată și drogată...”


Cântăreața britanică Duffy a reapărut în atenția publicului după zece ani și a dezvăluit, într-un final, motivele șocante pentru care s-a izolat.


In articol:

Cântăreața de origine britanică, Duffy, a reapărut în atenția publicului după 10 ani. Artista a declarat, pe Instagram, că motivele pentru care a decis să părăsească industria și să nu se afișeze, sunt de-a dreptul șocante. Duffy a oferit detalii despre lucrurile petrecute în viața ei, însă a preferat să fie destul de rezervată în privința informațiilor pe care le oferă, explicând că detaliile vor fi regăsite într-un interviu ce urmează să se publice și, mai mult decât atât, nu

îi este tocmai la îndemână să discute liber despre o astfel de traumă.

Cântăreața de origine britanică, Duffy, a reapărut în atenția publicului după 10 ani. „Am fost violată și drogată...”
Cântăreața de origine britanică, Duffy, a reapărut în atenția publicului după 10 ani. „Am fost violată și drogată...”

Citeste si: Madonna, plină de nervi din cauza celor de la London Palladium. „Cenzură. A naibii cenzură...”

Cântăreața Duffy a dezvăluit, într-un final, motivele șocante pentru care s-a izolat

Cântăreața, premiată în trecut cu un Grammy pentru performanțele sale muzicale, a explicat că a fost batjcorită crunt, drogată, violată și ținută captivă mai multe zile.

Motivul pentru care a decis să-și publice povestea este că s-a încrezut într-un jurnalist, iar împreună au decis să facă un interviu despre chinurile trăite de artistă. „Adevărul este, şi credeţi-mă că sunt bine acum, am fost violată şi drogată şi ţinută captivă mai multe zile. Desigur, am supravieţuit. Recuperarea a durat. Nu există un mod uşor de a o spune. Dar vă pot spune că în ultimul deceniu, după mii şi mii de zile, m-am angajat să simt din nou lumina soarelui în inima mea. Soarele străluceşte acum” a declarat Duffy.

Cântăreața de origine britanică, Duffy, a reapărut în atenția publicului după 10 ani. „Am fost violată și drogată...”
Cântăreața de origine britanică, Duffy, a reapărut în atenția publicului după 10 ani. „Am fost violată și drogată...”

Citeste si: Adevărul neștiut despre Veronica și Viorel Stegaru. Cei doi, așa cum nu i-ați mai văzut niciodată

„Nu vă puteţi imagine de câte ori m-am gândit să scriu despre asta. Mulţi dintre voi v-aţi întrebat ce s-a întâmplat cu mine, unde am dispărut şi de ce. Un jurnalist m-a contactat, a găsit un mod de a ajunge la mine şi i-am spus totul vara trecută.

A fost drăguţ şi m-am simţit minunat să pot vorbi în sfârşit. Vă rog să respectaţi că asta este o mişcare delicată pentru mine şi nu vreau nicio intruziune în familia mea. Vă rog să mă susţineţi pentru a face din asta o experienţă pozitivă.” A continuat cântăreața de origine britanică, Duffy.

Citeste si: Ellie White, dezvăluiri din viața sa: „Știu prin câte dezamăgiri am trecut...”


Abonează-te pe

Citește și:

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, scandaluri peste scandaluri în timpul divorțului! Nu au lipsit pozele nud cu artista!

ȘOC! Andreea Mantea și fiul ei au fost BĂTUȚI! Detalii îngrozitoare

100.000 euro, prețul tăcerii pentru fiica lui Aurelian Preda! Atât i s-a cerut lui Nicușor Iordan pentru închiderea cazului ”violul”! EXCLUSIV

Ellie White, dezvăluiri din viața sa: „Știu prin câte dezamăgiri am trecut...”

„Girl up“, o organizaţie formată 38 de adolescente, despre cazul din Caracal: „Această ţară nu a fost niciodată dispusă să ne asculte“! Postarea adolescentelor spune adevărul...

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CELEBRITATE: Cine a fost Marilyn Monroe. Data nașterii, căsătorii, moarte

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri