Cântăreața a reapărut în atenția publicului după 10 ani. „Am fost violată și drogată...”


Cântăreața britanică Duffy a reapărut în atenția publicului după zece ani și a dezvăluit, într-un final, motivele șocante pentru care s-a izolat.

Cântăreața de origine britanică, Duffy, a reapărut în atenția publicului după 10 ani. Artista a declarat, pe Instagram, că motivele pentru care a decis să părăsească industria și să nu se afișeze, sunt de-a dreptul șocante. Duffy a oferit detalii despre lucrurile petrecute în viața ei, însă a preferat să fie destul de rezervată în privința informațiilor pe care le oferă, explicând că detaliile vor fi regăsite într-un interviu ce urmează să se publice și, mai mult decât atât, nu îi este tocmai la îndemână să discute liber despre o astfel de traumă.

Cântăreața de origine britanică, Duffy, a reapărut în atenția publicului după 10 ani. „Am fost violată și drogată...”

Citeste si: Madonna, plină de nervi din cauza celor de la London Palladium. „Cenzură. A naibii cenzură...”

Cântăreața Duffy a dezvăluit, într-un final, motivele șocante pentru care s-a izolat

Cântăreața, premiată în trecut cu un Grammy pentru performanțele sale muzicale, a explicat că a fost batjcorită crunt, drogată, violată și ținută captivă mai multe zile. Motivul pentru care a decis să-și publice povestea este că s-a încrezut într-un jurnalist, iar împreună au decis să facă un interviu despre chinurile trăite de artistă. „Adevărul este, şi credeţi-mă că sunt bine acum, am fost violată şi drogată şi ţinută captivă mai multe zile. Desigur, am supravieţuit. Recuperarea a durat. Nu există un mod uşor de a o spune. Dar vă pot spune că în ultimul deceniu, după mii şi mii de zile, m-am angajat să simt din nou lumina soarelui în inima mea. Soarele străluceşte acum” a declarat Duffy.

Cântăreața de origine britanică, Duffy, a reapărut în atenția publicului după 10 ani. „Am fost violată și drogată...”

Citeste si: Adevărul neștiut despre Veronica și Viorel Stegaru. Cei doi, așa cum nu i-ați mai văzut niciodată

„Nu vă puteţi imagine de câte ori m-am gândit să scriu despre asta. Mulţi dintre voi v-aţi întrebat ce s-a întâmplat cu mine, unde am dispărut şi de ce. Un jurnalist m-a contactat, a găsit un mod de a ajunge la mine şi i-am spus totul vara trecută. A fost drăguţ şi m-am simţit minunat să pot vorbi în sfârşit. Vă rog să respectaţi că asta este o mişcare delicată pentru mine şi nu vreau nicio intruziune în familia mea. Vă rog să mă susţineţi pentru a face din asta o experienţă pozitivă.” A continuat cântăreața de origine britanică, Duffy.

Citeste si: Ellie White, dezvăluiri din viața sa: „Știu prin câte dezamăgiri am trecut...”


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Digi 24: Dezastru în două zile pentru România. În doar două zile s-a doborât orice record

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri