„Când m-am întors nu mai era”. Anca Dinicu a sunat la poliție și a anunțat că i-a fost furată mașina


Actrița a fost nevoită să sune la poliție, asta după ce a constatat că i-a fost furată mașina. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu autoturismul vedetei?


In articol:

Anca Dinicu a avut parte, recent, de o întâmplare care a stârnit panică și a fost nevoită să anunțe autoritățile. Actrița a povestit, în cadrul unui podcast, că a parcat mașina în fața Parlamentului României, însă atunci când s-a întors, autoturismul era de negăsit.

Citeste si: „Mult mai urâți decât sunt în realitate”. Monica Pop, mesaj dur pentru soții Buhnici. Ce a spus medicul despre cei doi

Anca Dinicu a sunat la poliție și a anunțat că i-a fost furată mașina

Anca Dinicu a sunat la poliție și a anunțat că i-a fost furată mașina

[Sursa foto: Instagram]

Anca Dinicu a trecut prin momente de panică

În urmă cu doar câteva zile, actrița a ieșit în oraș cu prietenii, la masă, și a parcat mașina în fața Parlamentului României, unde se află și sediul SRI.

Când s-a întors, însă, a avut parte de o surpriză total neașteptată. Autoturismul dispăruse.

„Eu am parcat mașina în față la SRI, unde sunt două bariere identice, iar blocurile arată la fel. Lângă era un minister. Am fost, am mâncat și când m-am întors, nu mai era mașina. Am sunat la poliție și le-am zis că a furat-o cineva.

M-au întrebat unde și le-am zis că în fața Casei Poporului, iar eu mi-au răspuns „domnișoară, nu a furat nimeni pe pământul ăsta vreo mașină de acolo, acolo e SRI.”

Eu le zic că nu sunt nebună și că cineva mi-a furat mașina, un Volkswagen Jetta, „domnișoară, nimeni în România nu a vrut vreodată vreun Volkswagen Jetta”, a povestit Anca Dinicu.

Citeste si: „Mi se pare straniu că nu a înțeles un detaliu esențial”. Mădălin Ionescu, despre scandalul în care este implicat George Buhnici

Anca Dinicu a sunat la poliție și a anunțat că i-a fost furată mașina

Anca Dinicu a sunat la poliție și a anunțat că i-a fost furată mașina

[Sursa foto: Instagram]

Anca Dinicu: „Mă costa 1.000 de lei deranjul lor”

După ce a discutat cu autoritățile și a dat mai multe ture în zona respectivă pentru a-și găsi mașina, Anca Dinicu a constatat că, de fapt, mai exista o parcare, acolo unde lăsase și mașina inițial.

Mi-au spus că dacă vin mă costă 1.000 de lei deranjul lor și m-au pus să o caut. Am dat mai multe ture și îi rog pe domnii pe la pază să se uite pe camerele de supraveghere. Mi-au zis că am venit de undeva din stânga, mi s-a făcut rușine când am aflat că mai există o parcare. Am sunat la poliție să le zic să nu mai vină. „Domnișoară, dar credeați că noi o să venim?”, a povestit actriţa, potrivit Cancan.


Abonează-te pe

Citește și:

George Buhnici, vizat de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Ce pedeapsă uriașă riscă, după declarațiile sale

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

Cine este soția lui Serghei Mizil. "Am simţit mereu energii, dar nu m-au interesat."

Elena Băsescu este de nerecunoscut! Cât de transformată este în prezent

Cine a inventat Google. „Povestea este practic un argument în favoarea cercetării pure. Nu am început să lucrăm gândindu-ne la un motor de căutare”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Felicităăăări!!! Casă de piatră!!!” Ramona Olaru a fost cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri