Cand este timpul sa faci o schimbare in cariera ta? Iata de ce sa tii cont!


Simti nevoia sa faci o schimbare, insa nu esti suficient de motivata sau ti-e teama sa faci acest pas in cariera ta?

Specialistii sustin ca o schimbare in cariera trebuie facuta in momentul in care nu mai exista implinire, satisfactie profesionala si motivatie la actualul loc de munca.

Cu toate acestea, o astfel de decizie nu trebuie luata in graba, doar din dorinta de a schimba ceva pe plan profesional. Important este sa te gandesti ce te face nefericita la locul de munca, care iti sunt pasiunile si cum ai vedea tu noul tau job.

In plus, daca esti stresata zi de zi si ei medicamente contra anxietatii, sanatatea ar trebui sa fie un motiv solid pentru care ar trebui sa faci o schimbare in cariera. Altfel, nu vei face decat sa-ti suprasoliciti organismul, care la un moment dat va ceda, din cauza nivelului prea mare de stres.

Pe langa toate aceste aspecte, incearca sa privesti lucrurile intr-o maniera pozitiva si sa nu te gandesti ca schimbarea carierei este o greseala.

Totodata, evita sa aplici CV-ul in functie de numele functiilor disponibile, mai degraba verifica daca printre cerintele lor se regasesc calitatile si abilitatile tale.


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Poluare excesivă în București. Ard bazinele de acumulare din fosta fermă de porci

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri