Campionul Vladimir, gest superb pentru rivalii de la Exatlon, in Dominicana! Dovada ca "taberele" au disparut dupa finala!


Campionul Vladimir, gest superb pentru rivalii de la Exatlon, in Dominicana! Dovada ca "taberele" au disparut dupa finala

 

Ultima zi in Republica Dominicana. Concurentii de la Exatlon s-au relaxat, iar taberele Razboinicilor si Faimosilor nu mai exista. De fapt, acestea au disparut de cateva zile bune, lasand locul unei prietenii care va dura multa vreme de aici incolo. 

Exatlon a insemnat foarte mult pentru toti concurentii care au ajuns sa participe la acest concurs. Cu atat mai mult pentru cei care au ajuns in fazele finale, acestia petrecandu-si cel mai mult timp impreuna. 

Campionul Vladimir, gest superb pentru rivalii de la Exatlon, in Dominicana!

Ramas la un moment dat singur in echipa Faimosilor, Vladimir Draghia a reusit sa castige marele premiu Exatlon, dar si respectul si prietenia rivalilor sai. (cum arata casa lui Giani Kirita, unul dintre cei mai puternici faimosi de la Exatlon)

 

 

 

Asa se face ca zilele care au urmat finalei au fost traite de concurenti si echipa din spatele show-ului Exatlon ca o adevarata familie. 

Iar cel mai bun exemplu in acest sens il reprezinta imaginile in care Razboinica Roxana il roaga pe Vladimir Draghia sa-i faca o fotografie alaturi de cativa copii din Las Terrenas. Acesta ii indeplineste dorinta, dupa care ia de la aceiasi baieti un skateboard cu care incepe sa faca o serie de scheme. In imagini apare si Stefan Floroaica absorbit de  ecranul telefonului mobil. Cum ar putea fi altfel pentru un om care a stat cinci luni in jungla?!

Dincolo de bani si glorie, Exatlon a intarit caractere si a cladit punti intre oameni. La 9.000 km distanta de Romania, concurentii au redescoperit valorile umane care inseamna din ce in ce mai putin in realitatea de acasa. 

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Ultimii ramasi in competitia "Exatlon" au revenit acasa; Vladimir, Ionut, Roxana, Stefan si Alex au fost primiti ca niste adevarate staruri de fani, familie si prieteni

ORIBIL! Andreea Mantea și fiul ei au fost BĂTUȚI! Detalii îngrozitoare

Ionut a rupt tacerea dupa ce s-a intors din Republica Dominicana! Toti au fost uimiti atunci cand au auzit primele declaratii ale "Jaguarului"

Razboinica Roxana, "dezlantuita" pe plajele din Dominicana! Cea mai sexy sedinta foto cu atleta de la Exatlon! Corespondenta speciala de la Daniel Coltuc, trimisul...

Cat de trist! Un singur concurent din echipa Faimosilor a venit sa il intampine pe Vladimir Draghia la aeroport! Cine a fost alaturi de el?

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

// Mesaje de LA MULȚI ANI! // pentru ziua de naştere (aniversară)

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri