Campionul Vladimir, gest superb pentru rivalii de la Exatlon, in Dominicana! Dovada ca "taberele" au disparut dupa finala!


Campionul Vladimir, gest superb pentru rivalii de la Exatlon, in Dominicana! Dovada ca "taberele" au disparut dupa finala

 

Ultima zi in Republica Dominicana. Concurentii de la Exatlon s-au relaxat, iar taberele Razboinicilor si Faimosilor nu mai exista. De fapt, acestea au disparut de cateva zile bune, lasand locul unei prietenii care va dura multa vreme de aici incolo. 

Exatlon a insemnat foarte mult pentru toti concurentii care au ajuns sa participe la acest concurs. Cu atat mai mult pentru cei care au ajuns in fazele finale, acestia petrecandu-si cel mai mult timp impreuna. 

Campionul Vladimir, gest superb pentru rivalii de la Exatlon, in Dominicana!

Ramas la un moment dat singur in echipa Faimosilor, Vladimir Draghia a reusit sa castige marele premiu Exatlon, dar si respectul si prietenia rivalilor sai. (cum arata casa lui Giani Kirita, unul dintre cei mai puternici faimosi de la Exatlon)

 

 

 

Asa se face ca zilele care au urmat finalei au fost traite de concurenti si echipa din spatele show-ului Exatlon ca o adevarata familie. 

Iar cel mai bun exemplu in acest sens il reprezinta imaginile in care Razboinica Roxana il roaga pe Vladimir Draghia sa-i faca o fotografie alaturi de cativa copii din Las Terrenas. Acesta ii indeplineste dorinta, dupa care ia de la aceiasi baieti un skateboard cu care incepe sa faca o serie de scheme. In imagini apare si Stefan Floroaica absorbit de  ecranul telefonului mobil. Cum ar putea fi altfel pentru un om care a stat cinci luni in jungla?!

Dincolo de bani si glorie, Exatlon a intarit caractere si a cladit punti intre oameni. La 9.000 km distanta de Romania, concurentii au redescoperit valorile umane care inseamna din ce in ce mai putin in realitatea de acasa. 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Raed Arafat, declarație șocantă despre noile măsuri: „Cine vrea, să mă execute!”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri