Campanie umanitara pentru Andrei Gabriel Curceanu. Strigatul de ajutor al mamei cu un bebelus grav bolnav!


Campanie umanitara pentru Andrei Gabriel Curceanu. Strigatul de ajutor al mamei cu un bebelus grav bolnav!

Andrei Gabriel Curceanu, un bebelus de numai 9 luni, sufera de o malformatie grava, asociata cu sindrom de intestin scrut, malnutritie si anemie severa, ce il chinuie peste masura si nu-i permite sa se dezvolte normal.

Doctorii romani fac eforturi imense pentru a-l tine in viata, iar miercuri, 13 ianuarie a.c., baietelul va fi transportat pana in Italia – la Policlinica Vittorio Emanuele – unde va fi trimis de urgenta la terapie intensiva.

 

Pana la ora actuala, micutul a suferit 3 interventii chirurgicale in Romania, insa evolutia sa nu a fost cea asteptata, iar singura lui sansa de supravietuire vine tocmai din Italia. La durerile groaznice pe care le resimte Andrei, se adauga insa si disperarea parintilor de a strange cei 30.000 de Euro necesari pentru transportul, chiria, tratamentul si interventiile medicale din Italia.
Asociatia “Salveaza o inima” a sarit in sprijinul familiei Curceanu si a demarat, chiar in prima zi din acest nou an, o campanie umanitara online pentru salvarea baietelului de 9 luni. Pana in prezent, mii de oameni au raspuns pozitiv apelului umanitar, iar in numai 10 zile au fost donati peste 10.500
de Euro, reprezentand 36% din totalul necesar.
Persoanele care vor sa-i salveze viata lui Andrei Gabriel Curceanu, o pot face pe platforma de donatii online a Asociatiei “Salveaza o inima”, https://salveazaoinima.ro/campaigns/andrei-gabriel-curceanu/ (Card, Paypal si Donatii prin firma) sau in conturile bancare mamei, Bucur Gabriela Cristina- RO56BTRLEURCRT0331710201 (cont in Euro) sau RO09BTRLRONCRT0331710201 (cont in Lei)
„Doctorii din Romania ne-au spus ca starea baietelului meu nu este grava, ci critica, iar viata lui atarna de un fir de ata.
Suntem foarte ingrijorati de starea sa de sanatate si ne-am pus toata speranta in doctorii din Italia. Ne-au promis ca o sa ne faca baiatul bine, insa costurile tratamentului si cazarii noastre acolo depasesc cu mult veniturile noastre. Speranta a reinviat cand prietenii de la Asociatia „Salveaza o inima” ne-au promis ca o sa ne ajute si nu mi-a venit sa cred ca, in doar cateva zile de la lansarea apelului umanitar, s-au strans peste o treime din costurile totale salvarii lui Andrei.
Mai este foarte putin timp pana cand copilul meu va fi operat, inima mea bate din ce in ce mai tare, iar sperantele noastre stau in mainile oamenilor cu suflet si ale doctorilor”, este strigatul de ajutor al Gabrielei Cristina Bucur, mama lui Andrei Gabriel Curceanu.
Asociatia “Salveaza o inima”, infiintata pe data de 17 decembrie 2012, a reusit sa salveze, pana in prezent, peste 50 de copii cu malformatii grave. La campaniile umanitare organizate de Asociatie, s-au alaturat peste 40.000 de persoane si companii romanesti si internationale, inregistrandu-se pe platforma online donatii de peste 500.000 de Euro.

Pana la ora actuala, micutul a suferit 3 interventii chirurgicale in Romania, insa evolutia sa nu a fost cea asteptata, iar singura lui sansa de supravietuire vine tocmai din Italia. La durerile groaznice pe care le resimte Andrei, se adauga insa si disperarea parintilor de a strange cei 30.000 de Euro necesari pentru transportul, chiria, tratamentul si interventiile medicale din Italia.Asociatia “Salveaza o inima” a sarit in sprijinul familiei Curceanu si a demarat, chiar in prima zi din acest nou an, o campanie umanitara online pentru salvarea baietelului de 9 luni. Pana in prezent, mii de oameni au raspuns pozitiv apelului umanitar, iar in numai 10 zile au fost donati peste 10.500 de Euro, reprezentand 36% din totalul necesar.Persoanele care vor sa-i salveze viata lui Andrei Gabriel Curceanu, o pot face pe platforma de donatii online a Asociatiei “Salveaza o inima”, https://salveazaoinima.ro/campaigns/andrei-gabriel-curceanu/ (Card, Paypal si Donatii prin firma) sau in conturile bancare mamei, Bucur Gabriela Cristina- RO56BTRLEURCRT0331710201 (cont in Euro) sau RO09BTRLRONCRT0331710201 (cont in Lei)

„Doctorii din Romania ne-au spus ca starea baietelului meu nu este grava, ci critica, iar viata lui atarna de un fir de ata. Suntem foarte ingrijorati de starea sa de sanatate si ne-am pus toata speranta in doctorii din Italia. Ne-au promis ca o sa ne faca baiatul bine, insa costurile tratamentului si cazarii noastre acolo depasesc cu mult veniturile noastre. Speranta a reinviat cand prietenii de la Asociatia „Salveaza o inima” ne-au promis ca o sa ne ajute si nu mi-a venit sa cred ca, in doar cateva zile de la lansarea apelului umanitar, s-au strans peste o treime din costurile totale salvarii lui Andrei. Mai este foarte putin timp pana cand copilul meu va fi operat, inima mea bate din ce in ce mai tare, iar sperantele noastre stau in mainile oamenilor cu suflet si ale doctorilor”, este strigatul de ajutor al Gabrielei Cristina Bucur, mama lui Andrei Gabriel Curceanu.

Asociatia “Salveaza o inima”, infiintata pe data de 17 decembrie 2012, a reusit sa salveze, pana in prezent, peste 50 de copii cu malformatii grave. La campaniile umanitare organizate de Asociatie, s-au alaturat peste 40.000 de persoane si companii romanesti si internationale, inregistrandu-se pe platforma online donatii de peste 500.000 de Euro.

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Mioara Velicu. "Noi ne-am crescut unul pe altul, îmbracam hainele unuia altuia"

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

Ce poți da de pomană de Adormirea Maicii Domnului, 15 august

Mâncare de post pentru pomană

Cu ce se mănâncă nachos. Ce fel de toppinguri alegi pentru acest preparat

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Maria Constantin. „Eu țin foarte mult la imaginea mea și încerc să mă întrețin și să mă mențin în formă până când voi mai apărea pe scenă"
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri