Cadouri pentru mama. Idei potrivite pentru fiecare ocazie în parte 


Cadouri pentru mama. Idei potrivite pentru fiecare ocazie în parte 

Mama a fost cinstită și cântată în literatura mondială de atâtea ori și cu o asemenea frumusețe, încât nimic din ceea ce am scrie nu s-ar compara.


In articol:

Totuși, putem contribui în felul nostru, spunând că figura maternă se află sub semnul recunoștinței. Dacă nu știi exact cum să-ți exprimi mulțumirea pentru toate sacrificiile și eforturile făcute pentru tine, îți putem veni în ajutor. 

Un cadou pentru mama ta este, cu siguranță, unul special, care trebuie să-i transmită tot ceea ce simți față de ea. O soluție accesibilă din toate punctele de vedere este reprezentată de cadourile personalizate. Chiar dacă ai de ales dintr-o plajă largă (foarte largă) de opțiuni, noi ne-am rezumat la cele câteva daruri care vor fi întotdeauna de efect: 

Rame foto cu text 

Știm că uneori îți vine s-o pui pe mama ta în ramă- iar aceasta este ocazia perfectă. Alege o imagine reprezentativă pentru relația voastră și un text, fie elaborat de către pagina de cadouri, fie creat chiar de tine. Cu siguranță îi va găsi un loc de cinste în casă- un loc pe potriva celui pe care îl ocupi în ochii ei. 

Trofee 

Să fie oare un mesaj prea direct? Trofeul este o cale concretă de a-i recunoaște eforturile întreprinse de-a lungul atâtor ani. Poți opta pentru o plachetă, în cazul în care vrei să însoțești premiul cu un text mai amplu, ori pentru o formă simbolică: cifra unu sau inima stilizată, care poate celebra orice tip de iubire. 

Instrumente de scris 

Indiferent de stilul de viață al mamei tale, are în mod cert nevoie de momente în care să-și noteze în agendă.

Știm că viața unei mame este întotdeauna plină de sarcini, așa că îți recomandăm să-i cumperi un set de scris. Îl poți personaliza cu numele ei și chiar să inscripționezi un scurt mesaj pe suportul din palisandru. În acest fel, chiar și în cele mai ocupate momente ale zilei, se va gândi la tine și va ști că și tu te gândești la ea în aceeași măsură. 

Agendă 

O continuare a punctului discutat anterior, agenda este esențială pentru desfășurarea activităților de zi cu zi. Îți recomandăm să cumperi una din material rezistent, în special din lemn- în afara duratei în timp, are și multe calități pe plan estetic. Ca și celelalte idei pe care ți le oferim, agenda poate avea numele mamei tale scris pe copertă. În plus, este însoțită de un pix îmbrăcat în lemn. Înarmată cu un asemenea arsenal, va putea face față oricărei provocări. 

 În încheiere

Date fiind milioanele de gânduri și rânduri închinate mamei, nu ne mai rămân multe de spus. Dacă sugestiile noastre de daruri ți-au stârnit interesul și vrei să-ți surprinzi mama, îți recomandăm să citești mai amănunțit despre subiect și să cauți într-o multitudine de cadouri personalizate.


Abonează-te pe

Citește și:

SOMITATE: Cine a fost Lady Diana, Prințesă de Wales. Data nașterii, căsătorie, copii, divorț, moarte

ȘOC! Andreea Mantea și fiul ei au fost BĂTUȚI! Detalii îngrozitoare

DESCOPERĂ: 4 reţete cu avocado pentru slăbit. Ce beneficii are acest fruct în diete şi nu numai

DESCOPERĂ: Cine a fost Ioana d'Arc. Este „Fecioara de la Orleans” un simplu mit?

DESCOPERĂ: Cine a fost domnitorul ALEXANDRU IOAN CUZA | naștere, copilărie, căsătorie, domnie

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

SOMITATE: Cine a fost Maria Tănase. Data nașterii, căsătorie, moarte

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri