„Bucuria sufletului.” Gina Pistol a întâmpinat probleme, la puțin timp de la cel mai important eveniment din viața ei

„Bucuria sufletului.” Gina Pistol a întâmpinat probleme, la puțin timp de la cel mai important eveniment din viața ei

Gina Pistol și Smiley au organizat împreună o nuntă de poveste, considerată una dintre cele mai frumoase din showbiz-ul românesc, iar amintirile de la evenimentul lor rămân de neuitat. Cu toate acestea, după câteva zile de la nuntă, cuplul se confruntă cu niște probleme neașteptate în propriul lor cămin.

După câteva zile de poveste și cu plecarea în luna de miere aproape, Gina Pistol și Smiley se confruntă cu un obstacol neașteptat care i-a surprins. Cu un simț al umorului binecunoscut, prezentatoarea TV a împărtășit situația cu fanii săi și a făcut din asta un moment amuzant.

Citește și: „Nu neg.” Cum a reacționat Sore, după ce s-a vechiculat că între ea și Răzvan Miheț este ceva

Gina Pistol și Smiley au probleme în casă, după nuntă

Cuplul s-a dedicat în mod intens pregătirilor pentru nunta lor, trecând prin perioade de oboseală și bucurie. După evenimentul perfect desfășurat, Smiley și Gina Pistol au decis să ia o pauză și să se relaxeze, bucurându-se de timpul petrecut în familie, alături de prețioasa lor fiică.

Cu toate că momentul de liniște a fost de scurtă durată, Gina Pistol a împărtășit cu fanii săi imaginile din baia sa, în care se putea observa că tavanul avea anumite defecțiuni, cel mai probabil cauzate de umezeală.

Citește și: Marcela Fota a venit însoțită de el la un eveniment, iar toate privirile au fost ațintite asupra lor- wowbiz.ro

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu se pregătesc de nuntă. Când au decis să facă marele eveniment- radioimpuls.ro

Drept urmare, înainte de a pleca în luna lor de miere în Franța, cei doi vor fi nevoiți să renoveze o parte din pereți și tavanul pentru a asigura un mediu sigur și confortabil în locuința lor.

„Bine v-am regăsit. Nu știu voi ce faceți, de obicei, după o nuntă, dar eu, vă arăt imediat. Bucuria sufletului”, a spus Gina Pistol pe Instagram.

 Gina Pistol a întâmpinat probleme, la puțin timp de la cel mai important eveniment din viața ei

Gina Pistol a întâmpinat probleme, la puțin timp de la cel mai important eveniment din viața ei

[Sursa foto: Instagram]

Ce tradiție a omis Gina Pistol la nuntă

Toți cei prezenți la nunta Ginei Pistol și a lui Smiley au fost extrem de încântați de eveniment, iar fotografiile și filmările au surprins magia acelui moment special.

După ce a revăzut imaginile și videoclipurile de la nunta ei, Gina Pistol și-a adus aminte că nu a aruncat buchetul de flori.

Gina Pistol a purtat un buchet special, care a adăugat o notă perfectă ținutei ei. În ziua nunții, strălucirea Ginei a fost evidențiată de buchetul său de mireasă, alcătuit din frumoasa floare Gypsophila, care a creat un aspect spectaculos.

 Gina Pistol a întâmpinat probleme, la puțin timp de la cel mai important eveniment din viața ei

Gina Pistol a întâmpinat probleme, la puțin timp de la cel mai important eveniment din viața ei

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Nu-mi vine să cred.” Gina Pistol a postat o fotografie cu fiica ei, chiar de la nuntă. Prezentatoarea TV a simțit emoțiile din plinCitește și:

„Te face din vorbe și la TV și sub TV.” Cătălin Botezatu a vorbit despre Dana Budeanu. Ce a spus designerul despre creatoarea de modă

„Simțeam pulsul în tot corpul.” Cu ce probleme de sănătate se confruntă Lora

ego.ro Ce trebuie să faci dacă friptura a ieșit prea tare. Trucul de mare ajutor pentru orice gospodină

wowbiz.ro Ce a putut să spună Marcel Pavel despre soția lui Ștefan Bănică Jr. Nimeni nu se aștepta

radioimpuls.ro Informații tulburătoare în cazul sfârșitului tragic al Laurei Roșca. Psihologii criminaliști consideră că DJ Lalla și-a regizat "ieșirea din scenă" în maniera artistică în care trăia: "Era forma ei de a-și manifesta revolta"

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu, decizie fără precedent în Casa iubirii! Tânărul își va îndrepta atenția către o altă fată! „Am văzut în tine în ultimele zile o sensibilitate aparte!” Aflați cum va reacționa Lorena, marți, 3 octombrie, de la 10:00 și 16:30

stirilekanald.ro EXCLUSIV: Cine este Bogdan Macra, supranumit ”capul mafiei gunoaielor”? Firma din Oradea pe care o conduce, cel mai mare jucător pe piața deșeurilor din vestul țării


Parteneri
Cookies